Aardbeien brioche sandwich

Aardbeien brioche
Getty Images

Deze aardbeien brioche sandwich is lekker als ontbijt, maar is ook fijn om te serveren als lunchgerecht.

Aantal personen 
4
Bereidingsduur 
21 minuten

Ingrediënten

  • 8 sneetjes brioche brood
  • 400 g aardbeien
  • Ongezouten boter
  • 100 g bruine basterdsuiker
  • 1 afgestreken tl vanillesuiker

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C. Bedek een ovenrooster met aluminiumfolie en plaats hier de 8 sneetjes brioche op. Rooster totdat ze goudbruin zijn, ongeveer 3 minuten per kant. De sneetjes worden hier lekker krokant van. Zet ze even opzij en laat ze afkoelen.

Ontkroon de aardbeien en snijd ze in vieren. Doe ze in een kom en voeg de vanillesuiker en basterdsuiker toe en meng goed. Besmeer 4 geroosterde brioche sneetjes met boter en doe daarop de aardbeienmix. Doe hierop de andere sneetjes en je hebt 4 sandwiches.

Auteur 
Bron 
  • Sweet Eve aardbeien