Fruit-havermoutcrumble

Getty Images

Goed begin van je dag

Aantal personen 
1
Bereidingsduur 
10 minuten bereiden + 20 minuten bakken

Ingrediënten

  • 50 gram frambozen (diepvries)
  • 50 gram bramen (diepvries)
  • 2 eetlepels havermout
  • 1 eetlepel amandelmeel
  • 1 eetlepel boter of kokosolie
  • Halve eetlepel honing
  • Griekse yoghurt

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Doe de frambozen samen met de bramen in een kom en schep goed door. Verdeel het fruit over een klein ovenschaaltje.
  3. Doe vervolgens de havermout, het amandelmeel en de boter in een kom en voeg de honing toe. Kneed met je handen door elkaar totdat er een kruimelig deeg ontstaat.
  4. Schep de havermoutcrumble op het fruit.
  5. Doe het schaaltje 20 minuten in de oven.
  6. Serveer er wat Griekse yoghurt bij.

Dit recept komt uit Gezond slank met de Foodsisters.

Auteur