Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 21 september 2017

Theranal: effectief en betrouwbaar geneesmiddel bij aambeien

Vrij verkrijgbaar bij drogist en apotheek

Advertorial
Aambeien; een pijnlijk taboe. Ze zorgen voor vervelende jeuk, pijn en een branderig gevoel op een irritante plek. Je wilt er graag zo snel mogelijk vanaf om weer pijnloos te kunnen zitten, te fietsen en weer met plezier je dagelijkse dingen te kunnen doen. Gelukkig biedt Theranal een snelle en effectieve oplossing bij aambeien, die vrij verkrijgbaar is bij de drogist.

Pijnlijk taboe

Aambeien zorgen vaak voor schaamtegevoelens. Toch heeft een op de vijf mensen er wel eens last van. Vooral vijftigplussers en mensen met overgewicht of bij een slechte doorbloeding. Aambeien ontstaan door opgezwollen bloedvaatjes rond de anus. Die bloedvaatjes heeft iedereen. Maar door een te hoge druk, kunnen deze wel eens opzwellen waardoor aambeien ontstaan. Aambeien kunnen voor jeuk, pijn en irritatie zorgen waardoor je dagelijkse bezigheden zoals zitten, fietsen of een toiletbezoek vervelend kunnen zijn.

Theranal

Theranal biedt gelukkig een snelle en effectieve oplossing bij jeuk, pijn en irritatie door aambeien. Lidocaïne heeft een pijnstillende en jeukwerende werking. Daarnaast zorgen zincoxide en bismuthsubnitraat ervoor dat de aambeien krimpen.

Theranal kun je halen bij  de drogist of apotheek; je hebt er geen recept van je huisarts voor nodig. Theranal bestaat in twee varianten, in de vorm van Theranal zalf en een Theranal zetpil. De Theranal zetpil is alleen bedoeld voor gebruik bij inwendige aambeien. De zalf is speciaal geschikt voor zowel inwendige als uitwendige aambeien. Beiden werken even effectief

Gebruiksadvies

Door dagelijks gebruik van Theranal zullen de klachten snel verminderen. Raadpleeg een arts indien de klachten langer dan veertien dagen aanhouden. Theranal kan tijdens de zwangerschap uitsluitend in overleg met de arts worden gebruikt.

Koop nu online

Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken wanneer je lijdt aan bloedende aambeien of aandoeningen aan het hart. KOAG - nr. 80-0215-0164.