donderdag, 21 oktober 2021

Weg met rusteloze benen

Meer rust, meer vrijheid

Advertorial
Word weer baas over je benen, waar je ook bent. Relegs is een nieuwe oplossing voor alle mensen die in meer of mindere mate last hebben van rusteloze benen (RLS).

Rusteloze benen kunnen een grote impact hebben op het dagelijks leven. Het onrustige gevoel weerhoudt RLS-patiënten ervan om echt tot rust te kunnen komen. Relegs onderdrukt het nare gevoel van onrustige benen en vermindert de drang om ze te moeten bewegen. Je ervaart direct het effect. Je valt makkelijker in slaap en slaapt beter. En geniet weer ongestoord van een avondje uit.

In Nederland hebben gemiddeld 1 op de 20 mensen in meer of mindere mate last van rusteloze benen. Een van die mensen is Casper van Waveren, arts en bedenker van Relegs, die al sinds zijn jeugd last heeft van RLS. Casper was er klaar mee om op onhandige momenten en vooral ’s avonds bij het slapen gaan, last te krijgen van dat vervelende onrustige gevoel in zijn benen. Het hinderde hem niet alleen in zijn slaap, maar ook in situaties waar je geacht wordt stil te zitten zoals in een vliegtuig, theater of bioscoop. Als arts kent hij de bestaande behandelmethodes; verandering van levensstijl gaf geen verbetering en aan medicijnen kleven veel bezwaren. Daarbij zijn medicijnen of andere oplossingen niet goed toepasbaar voor elk RLS-moment. Hij wilde een oplossing met direct effect in iedere RLS-situatie zonder bijwerkingen; en zo is het idee voor Relegs® ontstaan.

Vanzelfsprekend is Casper de eerste geweest die Relegs de voordelen van heeft ervaren:

"In de nacht hoef ik niet meer uit bed als ik last heb van rusteloze benen. Ik ga nu met mijn kinderen naar de bios zonder me zorgen te maken of ik halverwege de film de zaal zal moeten verlaten."

Helaas is er niet één behandeling die RLS voor elke patiënt voorgoed verhelpt. Veel mensen zijn al jaren op zoek naar een oplossing om hun RLS-klachten en symptomen tegen te gaan. Inmiddels hebben al veel patiënten, net als Casper profijt van Relegs. Ze hebben minder last van de symptomen én kunnen Relegs ook nog eens overal gebruiken is. Waar en wanneer ze maar willen. Dat wil jij toch ook?  Bekijk de ervaringen en de voordelen op relegs.nl.