donderdag, 20 februari 2020

Zorg goed voor je hart en bloedvaten!

Advertorial
Je hart en bloedvaten vormen samen de motor van je gezondheid. Natuurlijk doe je er zelf veel aan om ze gezond te houden, zodat het bloed goed door de aderen kan blijven stromen.

Zo kies je vaker voor gezonde voeding, beweeg je meer en rook je niet. Dit zijn belangrijke stappen om je hart en bloedvaten vitaal te houden. De gepatenteerde formule SynoCare Cardio geeft een extra ondersteuning in combinatie met deze gezonde levensstijl.

Rode gist rijst is goed voor de cholesterolspiegel

Eén van de hoofdbestanddelen in SynoCare Cardio is Monacoline K uit Rode gist rijst. Deze rode kleurstof – die ontstaat na het fermenteren van witte rijst met de gist Monascus purpureus – draagt bij tot de instandhouding van normale cholesterolgehalten in het bloed. SynoCare Cardio bevat per capsule 250 mg Rode gist rijst, waarvan 10 mg Monacoline K. Het verband tussen het gebruik van 10 mg Monacoline K per dag en het behoud van een normale cholesterolspiegel is wetenschappelijk bewezen. De Rode gist rijst in SynoCare Cardio heeft een speciale bewerking ondergaan, waarbij de schadelijke stof citrinine is verwijderd.

Andere ingrediënten

Een van de andere ingrediënten in SynoCare Cardio is Visolie. De Omega-3 vetzuren EPA en DHA leveren een positieve bijdrage aan een normale werking van het hart. De toegevoegde vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen. Dit is van belang voor de bloedvaten en is gunstig voor soepele aderen. Verder bevatten deze capsules Lycopeen, Co-enzym Q10 en vitamine D. Eén bijzonder ingrediënt in SynoCare Cardio is de nog relatief onbekende stof Berberine. Dit kruidenextract wordt al duizenden jaren in China gebruikt. Het is afkomstig van de Mantsjoerijse Kurkboom die onder andere in China, Japan en Korea groeit. In de wortels, wortelstokken, kurkachtige schors en stengels wordt dit waardevolle kruid aangetroffen. Berberine heeft een aantal bijzondere eigenschappen voor de mens.

Eén capsule SynoCare Cardio per dag

Eén capsule SynoCare Cardio per dag is voldoende voor extra ondersteuning. Het voedingssupplement bevat uitsluitend natuurlijke bestanddelen in een vloeibare vorm. Daardoor worden ze goed opgenomen. SynoCare Cardio is verkrijgbaar bij apotheek, zelfstandige drogist en reformwinkel, ook kan je de capsules online bestellen. De verkoopprijs van een maandverpakking met 30 capsules is € 29,95.

 

KOAG/KAG: 4005-0917-1382