zaterdag, 22 januari 2022

Jeuk, of een rode huid? Eczeem? Effectieve verlichting met Bepanthen

Advertorial
Het begint vaak met jeuk en je kunt niet ophouden met krabben. Schilfertjes, een rode en droge huid. Eczeem. Erg vervelend. Hoe kan dat toch? Soms kan onze huid niet goed omgaan met invloeden van buitenaf of bepaalde veranderingen.

Vaak ontstaat eczeem met een droge, ruwe huid, jeuk of irritatie. Ruim 830.000 Nederlanders hebben regelmatig jeuk en worden geconfronteerd met rode, schrale of schilferachtige huidplekken op bijvoorbeeld handen, benen of gezicht.

Eczeem staat op nummer 4 in de top 10 van chronische ziekten in Nederland*. Naast dat het vervelend is vanwege de jeuk, kan eczeem ook een gevoel van schaamte oproepen. Bijvoorbeeld wanneer het plekjes in het gezicht betreft of bijvoorbeeld op de handen. Ben jij ook op zoek naar verlichting van jeuk en een rode huid zonder cortisonen?

Effectieve verlichting bij eczeem

Op basis van haar 75 jaar ervaring in huidherstel ontwikkelden de specialisten van Bepanthen een speciale Eczeem Crème***. Hoe werkt Bepanthen Eczeem Crème?
Bepanthen gelooft in de kracht en het zelfherstellende vermogen van de huid. Daarom maken wij het liefst gebruik van stoffen die het natuurlijke proces van het huidherstel ondersteunen.

De speciale combinatie van onder andere lipiden, glycerine en dexpanthenol hydrateren de huid en herstellen de huidbarrière. Zo wordt de vicieuze cirkel van jeuk en krabben doorbroken en roodheid verlicht zonder cortisonen (hormonen). En Bepanthen Eczeem Crème is zonder parfum, conserveermiddelen en parabenen én geschikt voor zowel volwassenen, kinderen als baby’s.

Voordelen van Bepanthen Eczeem Crème:

•    Verlicht jeuk en roodheid
•    Herstelt de huid
•    Zonder cortisonen (geen hormonen), conserveermiddelen en parfum
•    Smeert makkelijk uit, trekt snel in

Gebruik Bepanthen Eczeem Crème bij (volwassenen, kinderen en baby’s):

•    Licht tot matig eczeem
•    Schilfering van de huid
•    Allergische reacties van de huid
•    Jeuk en roodheid van de huid

Bepanthen: liefde voor de huid

Bij Bepanthen vinden wij de huid fascinerend. Onze uitdaging is de huid te beschermen, te verzorgen én te herstellen. Dat doen wij al 75 jaar, samen met ervaren Professionals. Zodat onze producten alleen ingrediënten bevatten die goed zijn voor de huid. Niets meer, niets minder.

We blijven Bepanthen voortdurend beter maken, voor alle leeftijden én voor iedereen.

 
* Bron: CBS, juni 2013: 16,7 mln inwoners in Nederland, waarvan 2,5 mln 0-12 jaar; Vereniging voor mensen met constitutioneel eczeem, www.vcme.nl
** Kruidvat Test & Tell (n=43), 2017
*** Eczeem Crème is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Bij mild tot matig eczeem, niet op open huid.

KOAG nr: 80-1118-2106