'Kan je libido wat ondersteuning gebruiken?'

Advertorial

Bional
Bional

Het mannelijke lichaam produceert minder testosteron naarmate het ouder wordt. Testosteron speelt onder andere een rol om seksueel opgewonden te worden.

Op latere leeftijd

Naarmate je als man ouder wordt, produceert je lichaam minder mannelijk geslachtshormoon of testosteron; dit is een normaal onderdeel van het ouder worden. Testosteron is nodig voor de aanmaak van sperma en zorgt voor mannelijke kenmerken als lichaamsbeharing, baardgroei, een lage stem en spiermassa. Testosteron speelt ook een rol om seksueel opgewonden te raken.

Man, keep on moving!

Kun je zelf iets doen om je mannelijke potentie te ondersteunen? Zeker! Meer bewegen – minimaal 30 minuten per dag – is goed voor de bloedvaten en die zijn weer cruciaal voor het mannelijk libido en het krijgen van een erectie. Er hoeft niet meteen een sportschool aan te pas te komen; 30 minuten matig intensief bewegen betekent ook stevig doorwandelen, goed doorfietsen of lekker wat baantjes trekken in het zwembad. Ook stoppen met roken en de extra kilootjes aanpakken zijn goed voor de doorbloeding en je algehele gezondheid.

Hulp uit de natuur  

Wil je je libido ondersteunen? Je kunt er met een gerust hart voor kiezen om je lichaam op natuurlijke wijze bij te staan: Bional Potentie ondersteunt de mannelijke potentie met behulp van de natuurlijke plantenextracten Tribulus en Damiana. Damiana draagt bij aan het mannelijk libido*. Daarnaast draagt het vegan voedingssupplement** bij aan het behoud van normale testosterongehalten door middel van zink en Tribulus*. Meer weten over Bional Potentie? Kijk dan hier.

 

Meer weten
DaButton

 

Bional
Bional

* Evaluatie gezondheidsclaims voor Tribulus en Damiana is lopende
** Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
KAG nr: 2988-0822-3436

 

Auteur 
  • Commerciële redactie