donderdag, 3 december 2020

Meer potentie door erectie-truck

Vanaf vandaag rijdt er een vrachtwagen door Nederland om voorlichting te geven over erectieproblemen. De 'Gezondheid in Beweging Tour' wil taboes rondom erectieproblemen doorbreken en algemene informatie verschaffen.

Ruim 800.000 mannen in Nederland boven de 40 jaar hebben last van erectiestoornissen. Het is een groot probleem waar nog veel taboes op rusten. Mannen durven er dan ook vaak niet mee naar de huisarts. Daarom is nu met een voorlichtingscampagne gestart.

De vrachtwagen heeft twee spreekkamers en een wachtruimte. Iedereen is van harte welkom tussen 10.00 en 18.00 uur om z'n problemen, of die van de partner, te bespreken.

Verder wordt de bloeddruk door een verpleegkundige gemeten en een uroloog/seksuoloog geeft advies en informatie. Voor een behandeling word je doorgestuurd.

Tourschema
De 'Gezondheid in Beweging Tour' is in Portugal ontstaan, vanwege het grote taboe dat daar heerst rondom erectiestoornissen. In 2008 is de voorlichtingscampagne wegens groot succes uitgebreid naar de rest van Europa.

De tour eindigt nu dus bij ons in Nederland en zal op de volgende locaties te vinden zijn: vandaag op de Arena Boulevard te Amsterdam, Weena te Rotterdam (donderdag 12 juni), Scheveningseslag te Den Haag (vrijdag 13 juni), Neude te Utrecht (zaterdag 14 juni) en NS Station te Maastricht (zondag 15 juni).

Bron(nen):
  • Wetenschappelijke Vereniging voor Seksuele Dysfuncties