woensdag, 30 september 2020

10 'gezonde' cadeautjes tot 20 euro

Voor sportievelingen, keukenprinsessen en yogi's

Zoek je nog een 'gezond' cadeautje voor onder de kerstboom? We hebben tien tips voor je verzameld voor de sportievelingen, keukenprinsessen en yogi's in je familie of vriendenkring. Ze kosten allemaal maximaal 20 euro.
Hardloophandschoenen van Craft
Hardlopen, maar bijvoorbeeld ook bootcampen, is in de winter een stuk minder oncomfortabel als je warme handen hebt. Deze zachte handschoenen zijn geschikt voor tijdens het sporten en je bent extra zichtbaar door de reflecterende details. Je bestelt ze voor € 19,95.
Kookboekstandaard
Zoek je een cadeau voor iemand die graag in de keuken staat, maar alle kookboeken al heeft? Deze standaard van roestvrij staal houdt kookboeken open tijdens het koken.
Mindfulness kleurkaarten
Met deze ansichtkaarten die je zelf kunt inkleuren, kom je helemaal tot rust. De twintig kaarten zijn niet alleen mooi vormgegeven, maar op elke kaart staat ook een inspirerende quote. Ze zitten in een schattig, compact boekje.
Soepele spieren dankzij foamroller
Met een foamroller, een soort buis bekleed met een laag rubber, kneed je je stijve spieren weer los. Een fijn cadeau voor elke sportieveling die wel eens pijnlijke spierknopen heeft.
Sporttas
Veel mensen nemen zich voor op vanaf 1 januari meer te gaan bewegen en meldden zich aan bij een sportschool. Hoe neem je dan je kleding mee? In een vrolijke sporttas natuurlijk, die lekker opvalt in de kleedkamer.
Mason jar voor meeneemsalades
In deze glazen weckpot neem je gemakkelijk een zogenaamde 'salad in a jar' mee, oftewel een salade in een pot. Voor ruim 15 euro een praktisch cadeau voor hippe groenteliefhebbers.
Anti-slip-yogasokken
Yoga wordt vaak op blote voeten beoefend, maar niet iedereen vindt dat even prettig. Deze speciale anti-slipsokken combineren het vrije gevoel van blote voeten met een optimale grip. Ze verbeteren je evenwicht en stabiliteit tijdens yogaoefeningen.
Karaf met fruit infuser
Genoeg water drinken is een stuk makkelijker als je altijd een grote kan water binnen handbereik hebt. En met wat fruit erdoor, smaakt het ook nog beter. Met deze karaf geniet de ontvanger van verfrissend fruitwater.
Rituals geschenkset
Een stevige work-out moet beloond worden. En liever niet met iets lekkers, want dat is dan weer niet zo gezond. Een warme douche met de geurige producten van Rituals is de beste beloning. In deze set zit een doucheschuim, doucheolie, bodyscrub en bodycrème.
Fitnessmat
Deze fitnessmat is een comfortabele trainingsmat met een dikte van 1,5 centimeter. De mat is makkelijk oprolbaar en is uitgerold 180x60 centimeter groot. Ideaal voor allerlei sportoefeningen en yoga. Hij kost nog geen 15 euro.