woensdag, 20 januari 2021

Win een diner met je favoriete auteur

Meld je aan voor het avondprogramma van de Nationale GezondheidsBeurs

We introduceren iets nieuws tijdens de Nationale GezondheidsBeurs 2016: een interessant avondprogramma met inspirerende sprekers als Kris Verburgh, Max Strom, William Cortvriendt en Patrick van Hees. Bestel nu kaarten en win een diner met een van hen!

Tijdens de Nationale GezondheidsBeurs presenteren we op 12 en 13 februari Health Integration 1.0. Een inspirerend avondprogramma met internationale sprekers. Voor € 29,50 ben je erbij en maak je ook nog eens kans op een persoonlijke ontmoeting met de sprekers tijdens het exclusieve VIP heart-to-heart diner. Dé kans om jouw favoriete spreker vragen te stellen en beter te leren kennen.

Wie spreken er?

Health Integration 1.0 biedt sprekers van verschillende disciplines en achtergronden op het gebied van gezondheid, welzijn en levenskunst. Zij delen hun kennis en ervaring graag tijdens het avondseminar. Op vrijdag 12 februari vertelt Patrick van Hees over het geheim van gelukkig oud worden. Kris Verburgh vertelt hoe je veroudering kunt vertragen met voeding en William Cortvriendt vertelt hoe je gezond 100 jaar wordt. Op zaterdag 13 februari vertelt Baptist de Pape over de kracht van je hart en leert Max Strom je diverse ademhalingsoefeningen.

Kris Verburgh

Kris verburgh is arts en onderzoeker. Hij studeerde geneeskunde en is als onderzoeker verbonden aan de Vrije Universiteit van Brussel.  Hij onderzoekt onder meer de rol van voeding, diëten en medicatie in het verouderingsproces en in verouderingsziektes zoals hart- en vaatziektes, diabetes en dementie. Kris Verburgh schreef drie boeken, waarvan De Voedselzandloper de bekendste is. Op Health Integration 1.0 spreekt hij onder de titel ‘Vertraag veroudering met voeding’.

Patrick van Hees

Patrick van Hees is spreker, schrijver en coach op het gebied van geluk. In 2014 verscheen zijn eerste boek, 'De Geluksprofessor' en in 2015 volgde 'De Geluksoma'. Van Hees is Nederlands populairste spreker over geluk. Hij vertaalt wetenschappelijke inzichten naar praktische toepassingen. In hoeverre is geluk erfelijk? En wat kun je er zelf aan doen? Tijdens het avondseminar ontvouwt hij de zeven concrete geheimen van gelukkig oud worden met humor, feitjes en praktische tips.

William Cortvriendt

William Cortvriendt is arts en heeft uitgebreide ervaring in medisch onderzoek, consultancy en communicatie. Zijn eerste boek ‘Hoe word je 100?’ was een bestseller in de Verenigde Staten, Nederland en België. Onlangs verscheen ‘Maak je niet dik’, zijn tweede boek. Cortvriendt is columnist voor diverse tijdschriften en is regelmatig te gast bij radio- en tv-programma’s. Er wordt momenteel gewerkt aan een meerdelige tv-documentaire gebaseerd op zijn boeken.

Max Strom

Max Strom is internationaal bekend leraar en spreker op het gebied van yoga en meditatie en wordt gezien als een nieuwe grote inspirator op het gebied van persoonlijke transformatie. Hij geeft regelmatig TED-talks en schrijft artikelen voor onder andere New York Times  en Huffington Post. Hij schreef twee boeken: 'De adem van het leven' en 'i-happiness'.

 

 

Baptist de Pape

Baptist de Pape besloot te breken met de advocatuur om zich te verdiepen in de kracht van het hart en hoe deze ons naar het ware doel in het leven kan leiden. Tijdens zijn wereldwijde ontdekkingsreis interviewde Baptist de Pape achttien iconen, waaronder Maya Angelou, Deepak Chopra, Paulo Coelho en Eckhart Tolle. Aan de hand van die gesprekken schreef hij 'De kracht van je hart'. De verfilming van dit boek werd door de Huffington Post verkozen tot meest hartverwarmende film van 2014 en wordt na zijn presentatie op Health Integration 1.0 vertoond.

Boek nu je tickets!

De Nationale GezondheidsBeurs en de avondseminar zijn apart te bezoeken, maar kunnen natuurlijk ook gecombineerd worden. Bezoek je de beurs? Beurs-tickets zijn geldig van 10.00 tot 17.30 uur. Bezoek je het seminar? Seminar-tickets zijn geldig van 18.00 tot 22.15 uur (de beurs is dan gesloten). Je kunt kaartjes kopen via www.gezondheidsbeurs.nl. De eerst 400 beurstickets geven we gratis weg; je betaalt alleen de bestelkosten.