Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
vrijdag, 31 maart 2017

Voorkom griep en verkoudheid!

Advertorial
Griep of verkoudheid, daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Vooral in de wintermaanden grijpen griep- en verkoudheidsvirussen om zich heen. Volwassenen kunnen per jaar wel 2-5 keer verkouden zijn. En mensen met een lagere weerstand soms zelfs vaker.

De beste remedie tegen griep en verkoudheid is een goede weerstand. Ieder mens beschikt over een eigen, natuurlijke weerstand tegen ziekteverwekkers: ons immuunsysteem. Dit zorgt ervoor dat bacteriën en virussen die het lichaam binnendringen, worden bestreden en ons niet ziek maken. Worden we toch ziek, dan zorgt een goede weerstand voor sneller herstel.

Gezond eten, regelmatig naar buiten gaan en een goede nachtrust helpen voor een goede weerstand. Soms kun je echter wat extra ondersteuning gebruiken. Echinaforce tabletten en druppels* helpen bij een verzwakt immuunsysteem en infecties van griep en verkoudheidsvirussen.

Krachtige natuurlijke oplossing bij griep en verkoudheid

De Echinacea purpurea (rode zonnehoed) staat al sinds jaar en dag bekend om haar activerende invloed op het immuunsysteem. A.Vogel Echinaforce tabletten en druppels* bevatten een hoge dosis Echinacea purpurea. Het stimuleert de werking van het immuunsysteem, waardoor de weerstand tegen bacteriële en virale infecties toeneemt en op die manier de kans op griep en verkoudheid verkleind wordt. Echinaforce1 kan gebruikt worden als de “R” in de maand is, bij een verzwakt immuunsysteem en bij infecties van griep- en verkoudheidsvirussen, waarbij een slap, hangerig gevoel, keelpijn, niezen, een loopneus, koorts en vermoeidheid opkomen. Daarnaast helpt Echinaforce* de symptomen van griep- en verkoudheidsvirussen te verminderen en herstel te versnellen. De tabletten en druppels1 zijn gerust te gebruiken naast je vertrouwde verkoudheidsproducten, zoals neusspray of hoestsiroop.

Verlichting van griepverschijnselen

Bekende griepverschijnselen zijn een verstopte neus of hoesten. Toch griep gekregen en last van een verstopte neus? Ervaar dan de onverwachte kracht van de nieuwe A.Vogel Cinuforce extra forte neusspray** met menthol én eucalyptus. Deze extra krachtige natuurlijke neusspray maakt de verstopte neus snel vrij. Zo kun je weer opgelucht ademhalen.

Kriebelhoest of vastzittende hoest?

Bij kriebelhoest of vastzittende hoest zijn er de A.Vogel Hoestsprays**. Deze helpen snel en effectief bij droge of vastzittende hoest. Even sprayen en geen geknoei.

 

* Traditioneel kruidengeneesmiddel op basis van Echinacea purpurea, lees voor gebruik de bijsluiter. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikerservaring.
** Medisch Hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.