woensdag, 2 december 2020

Boekrecensie: Deliciously Ella Smoothies & Juices

Een boekje tjokvol gezonde drankjes

In Engeland is Deliciously Ella al jaren een populaire foodie. Ze heeft daar al twee bestseller-kookboeken op haar naam staan. Nu is er ook een eerste miniboekje, in het Nederlands, uit: Smoothies & Juices.
Auteur:
Ella Mills
Jaar van uitgave:
2017
Prijs:
€ 9,99
ISBN:
9789021565033
Aantal pagina's:
80

Deliciously Ella, oftewel Ella Mills, kreeg in 2011 een zeldzame ziekte. Door plantaardig te gaan eten werd ze beter. Sindsdien ontwikkelt ze recepten, die ze deelt met een grote hoeveelheid volgers. Inmiddels runt Ella haar eigen food-café: The Mae Deli in Londen. Dit heeft twee vestigingen in Londen en af en toe een pop-upstore.

Smoothies & Juices is haar eerste miniboekje. Zoals de titel al verklapt een boekje met smoothies en juices tjokvol eenvoudige en plantaardige ingrediënten. Zo klaar en superlekker.

Ben jij een liefhebber van gezonde drankjes? Dan is dit echt een boekje voor jou. Ella geeft originele en verrassende recepten. Denk aan bijvoorbeeld een smoothie met ijskoude frambozen, perzik en sinaasappel of eentje met mango, limoen en boerenkool. Met elk van deze drankjes heb je al 3 tot 4 porties groente of fruit te pakken.

Londense foodie Ella Mills heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram. In Engeland heeft ze inmiddels twee bestseller kookboeken, Deliciously Ella en Elke Dag Deliciously Ella, op haar naam staan. Daarvan zijn er meer dan 440.000 exemplaren verkocht.