Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zondag, 26 maart 2017

Win 5x het kookboek Zoete aardappel

Hommage aan een veelzijdige groente

Na haar succesvolle boek Avocado komt Colette Dike nu met een opvolger over een andere hippe groente: zoete aardappel. Wist je dat je ze ook bij het ontbijt, de lunch, in taarten en toetjes kunt gebruiken? Geniet van Colette's stijlvolle gerechten. We mogen vijf exemplaren van Zoete aardappel verloten.

De meeste Nederlanders zijn opgegroeid met de vertrouwde piepers op tafel. Inmiddels is zijn tropische neef minstens zo populair. Hij is hartstikke gezond en ligt tegenwoordig gewoon in de supermarkt. En het leuke is dat je er echt geen groente en vlees bij hoeft te eten. Je kunt zo veel meer doen met zoete aardappel en wat, dat lees je in 'Zoete aardappel'.

Prachtige hapjes

Foodie Colette Dike maakt er bijvoorbeeld deze prachtige, lekkere hapjes mee:

Originele ideeën

In 'Zoete aardappel' vind je nog veel meer originele ideeën: frietjes, stamppotten, hummus, salades, noem maar op. De recepten zijn allemaal goed in de praktijk te brengen, je hebt niet veel ingrediënten of tijd nodig. Dankzij Colette's gevoel voor stijl en mooie foto's, loopt het water je werkelijk in de mond bij het zien van al dit lekkers... gelukkig zijn de zoete aardappelversies vaak net wat gezonder dan de 'normale' varianten van deze gerechten.

Ben jij ook benieuwd wat je allemaal met zoete aardappel kunt doen? Vul voor 31 maart 2017 het formulier in en maak kans op een van de vijf boeken die wij mogen verloten.

Colette Dike is auteur, foodie, foodystylist en heeft meer dan 100.000 volgers op Instagram onder de naam Fooddeco. Ze maakte eerder het kookboek Avocado. Beide boeken verschenen bij Uitgeverij Becht. Zoete aardappel is voor € 10,99 verkrijgbaar bij onder andere bol.com.