zondag, 20 oktober 2019

Loop niet langer rond met een haarprobleem

De EchtHaar Kliniek heeft voor iedereen een passende oplossing

Advertorial
Eén van de ongemakken van het ouder worden, is dat het haar steeds dunner wordt. Een bekend probleem dat zowel mannen als vrouwen treft. Het uiteindelijk over moeten gaan op het dragen van een pruik is een schrikbeeld waar men maar moeilijk aan kan wennen. Gelukkig is er een oplossing beschikbaar waarbij het oorspronkelijke kapsel kan worden gereconstrueerd. Al meer dan 4.000 cliënten vonden hun zelfvertrouwen terug bij de EchtHaar Kliniek. De unieke werkwijze van de kliniek biedt een passende oplossing voor élk haarprobleem.

De EchtHaar Kliniek ontwikkelt speciale toevoegingen gemaakt van 100 procent echt haar. Afhankelijk van het probleem en de wens van de cliënt wordt gekozen voor haar uit Azië of uit Europa, gekozen om hun specifieke kenmerken en bewerkbaarheid. De haarreconstructies van de kliniek zorgen ervoor dat jij je weer echt vrij en comfortabel kunt bewegen.

Douchen, zwemmen, fietsen en zelfs een fikse oktoberstorm vormen geen enkel probleem voor je kapsel. Na een flinke regenbui kam je met enkele streken moeiteloos het nieuwe haar terug in model. Het zal voelen alsof je je oorspronkelijke haar weer volledig terug hebt. Dat geeft een fantastisch gevoel.

Hoe gaat het in zijn werk?

Omdat een haarprobleem vaak gevoelig ligt, biedt de kliniek een zeer persoonlijke service waarbij privacy voorop staat. Alles wordt vooraf doorgesproken en vastgelegd in een persoonlijk behandelplan. Om zoveel mogelijk je eigen goede haar te behouden, wordt allereerst bepaald op welk gedeelte van het hoofd, haar moet worden toegevoegd. Dit gedeelte wordt zorgvuldig in kaart gebracht en vormt de basis voor het bevestigingsmateriaal. Hierop wordt uiteindelijk het geprepareerde haar aangebracht. Het haar wordt vervolgens zorgvuldig bewerkt tot kleur, structuur en beweging zo veel mogelijk overeenkomt met jouw oorspronkelijke haar. De EchtHaar Kliniek levert standaard vier verschillende toevoegingen waardoor je jarenlang vooruit kunt met je nieuwe haar én kunt variëren in lengte en stijl.

Hoe wordt het bevestigd?

De kliniek biedt meerdere mogelijkheden. Een populaire bevestigingsmethode is het zogenoemde flexibele systeem. De specialisten van de EchtHaar Kliniek leren je hoe je dit zelfstandig kunt aanbrengen met behulp van speciale medicinale tape. Indien je het nieuwe haar liever niet zelf aanbrengt, is er ook een vaste bevestigingsmethodiek beschikbaar. Welke techniek je ook kiest, de bevestiging is comfortabel en zo goed als onzichtbaar voor je directe omgeving.

De cliënt aan het woord: "Ik voel mij 10 keer mooier"

De oprichter van de EchtHaar Kliniek, Mario Bon: "Als oprichter van de EchtHaar Kliniek heb ik misschien wel één van de mooiste banen die er bestaat. Niet alleen omdat ik mijn werk met eindeloos plezier doe, maar vooral omdat ik de kans krijg om mensen te helpen. Op een manier die veel verder gaat dan alleen het aanpassen van iemands uiterlijk. Want door een cliënt weer echt haar te geven, krijgt deze ook nieuw zelfvertrouwen, een positiever zelfbeeld en simpelweg meer plezier in het leven."

De kliniek heeft meer dan 4.000 mannen en vrouwen geholpen en heeft vier vestigingen door het hele land. Vraag de gratis brochure aan en neem de eerste stap naar een oplossing van je haarprobleem.