donderdag, 14 november 2019

Meet regelmatig je bloeddruk. Win een bloeddrukmeter!

We geven 5 bloeddrukmeters weg

Wist je dat één op de drie Nederlanders tussen de 30 en 70 jaar een hoge bloeddruk heeft? Maar liefst 40 procent daarvan - zo'n 1,2 miljoen mensen - weet dit niet. Gevaarlijk, want onderzoek toont aan dat een hoge bloeddruk een belangrijke risicofactor ivoor hart- en vaatziekten zoals een beroerte, hartinfarct of hartfalen. Het is dus goed om je bloeddruk regelmatig te meten. Dat gaat makkelijk met de OMRON M3 Comfort bloeddrukmeter. Wij mogen er vijf weggeven.

Je kunt je gezond voelen en toch een hoge bloeddruk hebben. Een hoge bloeddruk voel je namelijk vaak niet. Door te meten voorkom je dat je er te laat achter komt. Belangrijk, want een te hoge bloeddruk is niet zonder risico: het vergroot de kans op hart- en vaatziekten.

Als je een bloeddrukmeter hebt, kan je thuis je bloeddruk meten. Thuis meten is makkelijker dan je denkt en heeft als voordeel dat je voldoende rust kunt nemen voor een meting en deze zo nodig kunt herhalen.

Win een bloeddrukmeter

Een goede bloeddrukmeter is de OMRON M3 Comfort. Dit een automatische en compacte bloeddrukmeter. De OMRON M3 Comfort is door het Dabl®-instituut goedgekeurd en wordt door de Hartstichting aanbevolen. Op het grote LCD-scherm wordt zowel de bloeddruk als de hartslag weergegeven. De meter geeft aan als er tijdens de meting een onregelmatige hartslag wordt gedetecteerd. De comfortabele manchet heeft een omtrek van 22 tot 42 centimeter en is daarmee voor iedereen geschikt.

  • Geschikt voor 2 gebruikers, 60 geheugenplaatsen
  • Groot en duidelijk afleesbaar scherm
  • Comfortabel voorgevormd manchet: 22 cm - 42 cm
  • Volautomatische bovenarm bloeddrukmeter
  • Eenvoudig te bedienen en makkelijk in gebruik
  • Klinisch gevalideerd

Namens de Hartstichting mogen we vijf OMRON M3 Comfort bloeddrukmeters ter waarde van € 59,95 verloten. Vul vóór 30 november 2019 onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars.