Wat is een hoortoestel op maat?

Advertorial

Specsavers
Specsavers

De audiciens van Specsavers kunnen jouw hoortoestel in perfectie op maat maken en afstellen.

Specsavers garandeert dat jouw hoortoestellen altijd volledig op maat worden afgesteld rekening houdend met jouw wensen, persoonlijke leefomstandigheden en behoeften. Daardoor is jouw hoortoestel uniek en levert het voor jou de beste gehoorverbetering. Maar wat betekent een 'op maat hoortoestel' precies?

Het meest optimale hoortoestel voor jou

In eerste instantie onderzoeken we samen met jou wat voor jou de meest optimale categorie hoortoestel is. Dat varieert van een relatief eenvoudige hooroplossing in categorie 1 tot de meest geavanceerde oplossing in categorie 5. In samenwerking met Zorgverzekeraars Nederland is hiervoor een speciale vragenlijst ontwikkeld. Vanzelfsprekend kijken we ook naar de resultaten van je hoortest, je algemene gezondheid en je persoonlijke situatie. Vervolgens bekijken we samen wat voor jou het juiste type hoortoestel is. Kom je bijvoorbeeld in aanmerking voor een 'onzichtbaar' hoortoestel dat volledig in jouw oor past of is het beter om een hoortoestel (in een gekozen kleur) achter je oor te dragen? Denk je aan het milieu en je portemonnee dan kan het fijner zijn om voor een oplaadbaar hoortoestel te kiezen.

Hoortoestel op maat

Onze audiciens passen deze hoortoestellen vervolgens optimaal aan op jouw wensen en behoeften. Dit doen we door de software en de instellingen van het hoortoestel hierop af te stellen. Na elke aanpassing heb je de mogelijkheid om het hoortoestel te testen. Voor ons is het belangrijk dat je helemaal tevreden bent. Na afloop van jouw proefperiode beschik je dus over een hoortoestel dat volledig voor jou op maat is gemaakt, passend bij jouw behoefte, levensomstandigheden en persoonlijke wensen.

En omdat je maar liefst 5 jaar gratis garantie, service en nazorg krijgt, zullen we het hoortoestel bij een verandering van jouw gehoor of een wijziging van jouw persoonlijke situatie wederom voor jou aanpassen. Dat bedoelen we bij Specsavers dus met een 'op maat gemaakt hoortoestel!' Dus aan wie vertrouw jij je gehoor toe?

 

Getty Images

 

 

Auteur 
  • Commerciële redactie