zondag, 22 september 2019

Wees lief voor je huid

25% korting op Rio Rosa Mosqueta

Advertorial
Ben jij bewust van de stoffen die je dagelijks op je huid smeert óf ga je zoals velen af op de verleidelijke marketingteksten op de verpakking? Een op de drie mensen heeft een gevoelige huid en bij één op de tien is zelfs sprake van een huidallergie.

Schadelijke stoffen die je huid verpesten

Tegenwoordig zitten er veel schadelijke stoffen in huidverzorgingsproducten die helaas geen positieve bijdrage leveren aan de conditie van je huid. En wist je dat van alle verzorgingsproducten die je op je huid smeert, zo’n 60 procent door de huid wordt opgenomen? Niet zo gek dat je huid dan reageert met een allergische reactie.

Over welke schadelijke stoffen hebben we het hier nu precies? Denk maar aan SLS, parabenen, PEG’s of mineralen oliën (vaseline of paraffine). Deze stoffen kunnen een film over je huid vormen waardoor de poriën verstopt raken. Ook lossen de huidvetten op door veelvuldig smeren, met als gevolg dat de vochthuishouding en zuurstofopname van je vel geblokkeerd raakt. Dit leidt uiteindelijk tot een droge, schilferige en vochtarme huid of je krijgt last van acne en rode vlekken.

Gebruik de kracht van de natuur

Waarom zou je jouw huid nog langer voorzien van onnodige en schadelijke stoffen?
Moeder natuur zorgt voor zoveel mooie en voedzame ingrediënten die je huid verzorgen, hydrateren, voeden en beschermen zonder dat het schade toebrengt. Wees daarom zuinig op je huid en verwen jezelf met natuurlijke en voedzame huidverzorgingsproducten. Producten die er voor zorgen dat je huid tot rust komt, beschermd wordt en weer laat stralen.

Biologisch, parfumvrij en vegan

De producten uit de Rio Rosa Mosqueta huidverzorgingslijn bestaan stuk voor stuk uit rozenbottelolie uit het Andesgebergte, aangevuld met 100 procent biologische ingrediënten uit Zuid-Amerika en Europa. De rozenbottelolie is bijzonder rijk aan essentiële vetzuren zoals omega 3, 6 en 9, antioxidanten en vitamines die de huid helpen om nieuwe huidcellen aan te maken. Hierdoor blijft jouw huid soepel en fluweelzacht.

De gehele range is vrij van parfum, parabenen, SLS en synthetische geur- en kleurstoffen. De producten zijn allemaal dierproefvrij en dragen het Europese veganistische keurmerk.

25% korting op je eerste aankoop!

Duur? Nee hoor! Eén van de kernwaarden van dit mooie merk is dat het voor iedereen betaalbaar is. Wil jij kennismaken met deze natuurlijke huidverzorging? Gebruik dan de kortingscode* 'Gezondheidsnet19' en ontvang 25 procent korting op je eerste aankoop via de website*. Go get them and treat your skin!

*geldig t/m 30 september 2019