Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
woensdag, 22 februari 2017

Loop niet rond met vragen over kanker; stel ze aan kanker.nl

Advertorial
Soms heb je hulp nodig om alle informatie die je van je dokter krijgt goed te begrijpen. Je onthoudt niet alles na een gesprek. En het is vaak moeilijk om de juiste vervolgvragen te bedenken. Kanker.nl kan je daarbij helpen! Je kunt gratis bellen met een van de verpleegkundigen bij kanker.nl. Zij kunnen je helpen om de juiste informatie te verzamelen.

Steeds vaker wordt van de patiënt verwacht mee te beslissen met de arts over de behandeling. Daarvoor heb je wel begrijpelijke informatie nodig en het liefst ook nog dezelfde informatie als je arts ook geeft. Op kanker.nl staat al deze informatie bij elkaar en wordt dit in begrijpelijke taal uitgelegd.

Gratis infolijn

Toch blijft het moeilijk om de informatie die je van je arts te horen hebt gekregen goed te begrijpen. Soms is er meer uitleg nodig. Op zo’n moment kan je gratis met de kanker.nl infolijn bellen. Deze hulplijn wordt beantwoordt door Josje, Yasmin en Annemieke. Zij hebben alle drie veel ervaring in de oncologische zorg en kunnen je heel goed helpen bij het beantwoorden van jouw vraag. Elke vraag kan gesteld worden. Veel mensen bellen om hun zorgen en twijfels te bespreken. Mensen vinden het fijn dat ze bij iemand even hun verhaal of zorg kwijt kunnen. Ook komen er veel vragen binnen over of en hoe je een second opinion kan vragen of welk ziekenhuis of welke dokter het beste is. Een beste ziekenhuis of en beste dokter is er overigens niet. Want elk ziekenhuis moet voldoen aan kwaliteitsnormen.

Josje, Annemieke en Yasmin van de Kanker.nl Infolijn willen graag alle mensen met vragen en zorgen over hun ziekte een beetje verder op weg helpen door de juiste informatie te geven of een luisterend oor te bieden.

Bellen met de kanker.nl infolijn is gratis en kan elke werkdag tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Bel: 088-0226622 of klik hier voor meer informatie: https://www.kanker.nl/info/kankernl-infolijn.

Bezoek kanker.nl >>