Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 19 augustus 2017

Linda Hogervorst

Linda Hogervorst is freelance diëtist en heeft een master’s degree in Nutrition and Health. Ze is eigenaar van de eenmanszaak Into Food.

Wil jij een vraag stellen aan Linda? Stuur dan een mailtje! Als jouw vraag ook voor anderen interessant is, zal Linda deze beantwoorden en publiceren we deze op de site.

Linda: "Ik vind het een uitdaging om op alle mogelijke manieren voedingsbegeleiding te bieden. Daarbij richt ik mij altijd op de beschikbare feiten uit de wetenschap."

Je kunt Linda onder andere vragen stellen over: gezonde voeding, sportvoeding, aankomen/afvallen, diabetes, hoge bloeddruk en een hoog cholesterolgehalte.

Into Food

Linda is eigenaar van de eenmanszaak Into Food. Sportscholen, scholen en bedrijven kunnen haar inhuren voor onder andere: individuele begeleiding, inloopuren, workshops, presentaties en het schrijven van artikelen. Op deze manier wil Into Food alle mensen begeleiden naar een gezond en passend voedingspatroon. Ook particulieren kunnen bij haar terecht voor advies.

Ga met spoedeisende vragen altijd naar je huisarts, daarvoor zijn de experts niet de aangewezen persoon. Ze stellen ook geen diagnoses. De overige voorwaarden vind je hier.

Expertise
Diëtist