donderdag, 5 augustus 2021

20% korting op een Premium Health Check (+ WINACTIE)

APK voor je lichaam

Advertorial
Je bloed is letterlijk de spiegel van je gezondheid. Een Premium Health Check bestaat uit een uitgebreid bloedonderzoek (30 bloedwaardes), een leefstijlanalyse, gezondheidsadvies én voedingssupplementen op maat. Bezoekers van Gezondheidsnet krijgen nu 20% korting op zo'n Premium Health Check én we geven er eentje weg!

Bezoekers van Gezondheidsnet krijgen van Perfect Health tot 11 augustus 2021 een speciale kennismakingskorting van 20% op de Premium Health Check. Gebruik hiervoor de code 'Gezondoud'.

Premium Health Check is de APK voor je lichaam en dé manier om je gezondheid te optimaliseren

De uitslag van deze health check-up is een must voor je gezondheid. Iedereen wil toch weten hoe het met zijn of haar gezondheid is gesteld? Dankzij de Premium Health Check krijgt je allereerst een betrouwbaar beeld van je gezondheid, want het begint bij bewustwording, om vervolgens uitgebreid advies te krijgen over hoe je jouw gezondheid kunt verbeteren. Ook krijg je precies te weten welke voedingssupplementen voor jouw gezondheid in het bijzonder relevant zijn. Nooit meer lukraak supplementen gebruiken, maar onderbouwd en resultaatgericht, precies wat jij nodig hebt.

Perfect Health beschikt over bijzondere kennis over bloedonderzoek, het belang van goede bloedwaardes en welke rol voedingssupplementen daarin kunnen vervullen. De missie van Perfect Health is mensen inzicht geven in hoe gezond ze nou werkelijk zijn en nog veel belangrijker: waar concrete mogelijkheden liggen ter verbetering.  Dé manier om onderbouwd en doelgericht te werken aan je gezondheid. Je kunt de Premium Health Check ook jaarlijks preventief doen, zie het als de jaarlijkse APK voor je lichaam. Dit alles onder het credo: "voorkomen is beter dan genezen, meten is weten."

Wil jij ook je gezondheid optimaliseren? Doe mee en win een Premium Health Check!

LET OP: Voor deze winactie moet je het Instagramaccount van Perfect Health volgen om kans te maken en via het formulier hieronder je gegevens achterlaten. Binnen één week weet je of je gewonnen hebt