dinsdag, 16 juli 2019

Adormi Melatonine Spray bevordert een gezonde slaap

Nu 25 procent korting!

Advertorial
Tijdens een zwoele zomeravond is het niet altijd makkelijk om in slaap te vallen. Maar ook stress, hormoonschommelingen, een jetlag of een sterke bak koffie kunnen je ’s avonds wakker houden. Adormi Melatonine Spray helpt je sneller in slaap te vallen.

Welke factoren beïnvloeden de natuurlijke slaap?

Lig jij weleens te woelen in bed? Het overkomt iedereen. Gedoe op je werk, stress of een belangrijk gesprek laten je hoofd op volle toeren draaien, waardoor je minder snel in slaapt valt. Maar ook leeftijd, hormoonschommelingen, schermlicht en wisseldiensten kunnen ervoor zorgen dat je urenlang schaapjes aan het tellen bent. Deze omstandigheden kunnen namelijk invloed hebben op de aanmaak van melatonine.

Wat is melatonine?

Melatonine is een lichaamseigen stof die wordt aangemaakt in de pijnappelklier. De productie van melatonine komt op gang wanneer het donker wordt en neemt af zodra het licht is. Melatonine speelt dus een belangrijke rol bij het slaap-waakritme. Allerlei omstandigheden kunnen invloed hebben op de aanmaak van melatonine waardoor je minder snel in slaap valt. Als aanvulling kan je Adormi Melatonine Spray gebruiken om je te helpen sneller in slaap te vallen.

De voordelen van Adormi Melatonine Spray

Wanneer je om welke reden dan ook ’s avonds minder snel in slaap valt, kan het helpen om de melatoninespray van Adormi te gebruiken. Eén tot drie keer sprayen onder de tong is genoeg om de slaapbereidheid van het lichaam te bevorderen. De voordelen van Adormi Melatonine Spray:

  • Unieke gepatenteerde NEDS-technologie: vijf minuten na inname is de concentratie melatonine vier keer hoger dan bij inname van een tablet of ander melatonineproduct zonder NEDS- technologie, bij eenzelfde dosering.
  • Wordt direct in de bloedbaan opgenomen: doordat de spray onder de tong wordt toegediend, wordt de melatonine via het mondslijmvlies direct in de bloedbaan opgenomen waardoor de concentratie melatonine stijgt.
  • Makkelijk te doseren: de spray is handig te doseren en makkelijk in gebruik. Spray vlak voor het slapengaan 1 tot 3 keer onder de tong. Je hebt geen water nodig, dus je kunt de spray standaard op je nachtkastje zetten.
  • 100 doses: een flacon bevat 100 doses. Eén keer sprayen staat gelijk aan een milligram melatonine.
  • Niet verslavend: Adormi Melatonine Spray bevat geen alcohol, gluten en lactose. De spray geeft geen gewenning en kan dus langdurig worden gebruikt.

Tips om ’s ochtends uitgerust wakker te worden

Na een drukke dag wil je het liefst snel in slaap vallen zodra je in bed ligt. Adormi Melatonine Spray helpt je daarbij. Maar er zijn meer dingen die je kunt doen om de natuurlijke, gezonde slaap te bevorderen. Een donkere, koele, opgeruimde en stille slaapkamer is de belangrijkste basis. Zorg voor voldoende zuurstof en hang lichtdichte gordijnen voor de ramen. Vermijd een uur voor het slapengaan beeldschermen zoals telefoon, televisie, tablet of laptop. Het blauwe licht van deze schermen beïnvloedt namelijk de aanmaak van melatonine. Nog een tip: maak een avondwandeling om je hoofd leeg te maken voor het slapengaan.

Waar is Adormi Melatonine Spray te koop?

Adormi Melatonine Spray is vrij verkrijgbaar. Een doktersrecept is dus niet nodig. Je vindt de spray bij de (online) drogist en apotheek.