maandag, 6 juli 2020

Oproep: honden gezocht voor Synopet Cani-Syn gewrichtskuur

Wij zoeken 100 honden met milde tot matige gewrichtsklachten. Heb jij een hond met deze klachten? Doe dan mee met de test!

SynopetGewrichtsklachten zijn een veel voorkomend probleem bij honden van verschillende rassen en leeftijden. Jouw hond is dus zeker niet de enige! De meest voorkomende klacht is artrose ofwel gewrichtsslijtage. Er is dan sprake van een afname van het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof, waardoor gewrichten slijten. Dit kan leiden tot pijn en ontstekingen. Het is dus belangrijk om tijdig gewrichtsklachten te herkennen en te behandelen.

Wij bieden je nu de mogelijkheid om de 100 procent natuurlijke gewrichtskuur Synopt Cani-Syn te testen voor je hond.

Wij zoeken 100 honden met milde tot matige gewrichtsklachten, zoals artrose, spondylose of OCD. De gewrichtsklachten zijn bij voorkeur vastgesteld door een dierenarts. Het is de bedoeling dat je hond een kuur van 25 of 40 dagen, afhankelijk van het gewicht van de hond, doorloopt om de gewrichtsproblemen te verbeteren. Het is belangrijk dat je hond gedurende de kuurduur geen andere medicatie voor gewrichtsklachten krijgt. Als je hond andere medicijnen of supplementen krijgt, dan verzoeken wij je dit aan te geven.

Deelname aan de producttest

Wanneer je hond geselecteerd wordt voor de deelname aan de producttest, dan ontvang je een brief waarin alle belangrijke informatie staat verwoord. Daarnaast ontvang je het product om te testen. Na afloop zul je een korte vragenlijst invullen, waarin je de resultaten van de gewrichtskuur aangeeft.

Je kunt je hond opgeven voor de test tot 22 september 2019.

Meedoen?

Ja, ik geef me op voor de Cani-Syn producttest voor mijn hond: