Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 24 augustus 2017

Prijsvragen

Doe mee en win!

Niets is zo leuk als onverwacht een prijs winnen. Bij Gezondheidsnet maak je regelmatig kans op mooie, leuke of lekkere prijzen. Houd deze pagina goed in de gaten, want hier verzamelen we alle lopende acties.

Hartvol
Sommige mensen hebben een stemmetje in hun hoofd dat continu commentaar levert. Dat je niet goed genoeg bent, niks kunt of te dik bent. Zelfcompassie kan je helpen als je dit herkent. Win deze cursus Zelfcompassie voor beginners.
Waarom de één wel dik wordt en de ander niet
Heeft de een echt meer aanleg voor overgewicht dan de ander? Wat is de functie van het vet in je lichaam en hoe raak je het overtollige vet kwijt? Sylvia Tara onderzocht het en deelt haar ontdekkingen in 'Waarom de één wel dik wordt en de ander niet'. We mogen vijf exemplaren van dit boek verloten.
Winnaars prijsvragen
Heb jij meegedaan aan een prijsvraag op Gezondheidsnet.nl de afgelopen tijd? Kijk dan snel of je een van de gelukkigen bent. Winnaars krijgen automatisch hun prijs thuisgestuurd.