Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
dinsdag, 27 juni 2017

Prijsvragen

Doe mee en win!

Niets is zo leuk als onverwacht een prijs winnen. Bij Gezondheidsnet maak je regelmatig kans op mooie, leuke of lekkere prijzen. Houd deze pagina goed in de gaten, want hier verzamelen we alle lopende acties.

Win 5x Rust in je huis en in je hoofd
Het vierde boek van professional organizer, organizing expert en life & business coach Sara Van Wesenbeeck ligt nu in de boekhandel. Een boek vol met tips en adviezen om je huis op orde te krijgen en je hoofd leeg. Doe mee en win.
Win 5x de Fitgirlcode Guide mét waterfles
Wil jij jezelf klaarstomen voor een fitte, slanke zomer? Dat kan met het acht weken-programma van Fitgirlcode. We mogen vijf keer hun Guide weggeven, met daarbij een handige waterfles.
Win 5x Hartstikke lekker
Hartstikke lekker is een no nonsense kookboek voor iedereen die een beetje op zijn lichaam wil passen. We mogen vijf exemplaren verloten!
Winnaars prijsvragen
Heb jij meegedaan aan een prijsvraag op Gezondheidsnet.nl de afgelopen tijd? Kijk dan snel of je een van de gelukkigen bent. Winnaars krijgen automatisch hun prijs thuisgestuurd.