Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 19 augustus 2017

Stel zelf een diagnose

Wat mankeer je?

Heb je last van je buik? Of pijn in je schouder? Met de diagnosehulp kun je een idee krijgen van wat je eventueel mankeert en wat er aan gedaan kan worden.

Reactie toevoegen

8 Comments

Door Willie den held (niet gecontroleerd) op di, 08/15/2017 - 22:32

Sinds enige tijd heb ik last van een geïrriteerd (zanderig) oog en daarbij lichte oorpijn .
Heeft dit misschien te maken met nek borst spier? Ik ben 69 jaar

Door Jasmine (niet gecontroleerd) op zo, 08/06/2017 - 01:31

Beste,
Mijn vriend en ik hebben seks gehad zonder behoedsmiddel.
De eerste keer is hij klaargekomen tijdens voorspel. Tussentijds is hij gaan plassen en daarna hebben we seks gehad. Maar hij is niet meer klaargekomen. Hoeveel kans heb ik nu dat ik zwanger zal zijn? Mvg

Door Det (niet gecontroleerd) op zo, 02/19/2017 - 11:23

Ik heb een kuchje over me ,wat altijd aanwezig is ,mijn man "zegt er steeds wat van " het begint s'morgens al bij het opstaan en de hele dag door ,met keel schrapen ,en kuchen het is al jaren aanwezig ,en ik rook toch niet .
Kan dit ergens op wijzen ?of is het een "trekje van me ",het gaat mij nu ook opvallen ,echter ik denk dat het vastzittend slijm is . Maar altijd ?
Alvast vriendelijk bedankt .

Door johan (niet gecontroleerd) op wo, 12/07/2016 - 09:58

lijkt wel of ik nier pijn heb

Door Jannis (niet gecontroleerd) op wo, 11/05/2014 - 23:39

Erg handig! Prettig dat je geen lange vragenlijst hoeft in te vullen. Een andere mooie website die ik weleens gebruik voor online diagnose is:
http://www.hierhebikpijn.nl
Echter moet je daar wel iets meer vragen beantwoorden.

Door Nienke (niet gecontroleerd) op ma, 09/22/2014 - 20:20

Hallo,

Mijn klachten zijn: eerst twee weken last van oorpijn, daarna heb ik last gekregen van nekpijn en een opgezet gezicht aan de onderkant, ( wangen en nek). Het was net alsof er water in mijn wangen zat en het deed pijn. Het opgezette gezicht is nu minder, maar ik heb nog steeds last van mijn nek en hoofdpijn aan de voorkant. Ik heb al allergie pilletjes gehad. Mijn vraag wat kan ik hebben?

Met vriendelijke groet
Nienke

Door gerrit (niet gecontroleerd) op vr, 04/11/2014 - 22:25

Hoe kan iemand bloedklonters in de longen krijgen