vrijdag, 23 april 2021

Win 5x een maand BitesWeLove

Elke week vier verrassende tussendoortjes

De makers van FoodWeLove hebben weer een mooi product bedacht voor liefhebbers van gezond en lekker eten: BitesWeLove. Met BitesWeLove krijg je wekelijks vier verrassende snacks op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade in je brievenbus voor maar €4,95. Proberen? Wij mogen vijf abonnementen van een maand weggeven.

Hoe gaat BitesWeLove in zijn werk? Je kiest op de website het profiel dat bij je past: Pure, Power of Pleasure. Vervolgens selecteren food experts elke week vier verrassende tussendoortjes voor je. Deze ontvang je in een box die door de brievenbus past, je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.

Flexibel abonnement

Een BitesWeLove abonnement is gemakkelijk en flexibel. Je kunt het abonnement bijvoorbeeld een week pauzeren (handig als je op vakantie bent), je adres tijdelijk aanpassen, de bites cadeau doen aan iemand anders, maar ook weer per direct opzeggen.

Profielen

bitesweloveAlle snacks zijn zakjes van 40-50 gram met een mix op basis van noten, zaden, superfoods en chocolade, zonder onnatuurlijke geur-, kleur-, of smaakstoffen.

Je kunt kiezen uit drie profielen met verschillende typen snacks. Kies voor Pure als je verantwoord wilt eten en op zoek bent naar afwisselende bites die je voeden, in plaats van alleen maar vullen. Power heeft al het goede van Pure, met een beetje zoet en zout voor een instant energie-effect. Pleasure is het profiel dat je kiest als je een combinatie wilt van pure, verantwoorde bites en guilty pleasures.

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht. Hier vind je een overzicht van onze lopende prijsvragen.