maandag, 17 mei 2021

Ervaar je soms een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen?

Advertorial
Merk je wel eens dat je een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen hebt? Dan is er goed nieuws voor je! Membrasin duindoornbesolie zit boordevol gezonde stoffen die je huid* en slijmvliezen** van binnenuit ondersteunen. Maar wat is duindoornbesolie eigenlijk? En welke invloed heeft het precies?

Vooral in Aziatische landen en Rusland staat de duindoornbes al eeuwen bekend om zijn ondersteunende eigenschappen. De olie uit het vruchtvlees en de pit van de duindoornbes zit vol gezonde stoffen zoals vitamine A en E. Vitamine A is belangrijk voor huid en slijmvliezen en vitamine E is een antioxidant en helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Daarnaast bevat de duindoornbes onverzadigde vetzuren omega 3, 6, en 9. Maar dit besje is ook één van de weinige vruchten die van nature omega 7 vetzuren bevat. Dit kleine besje is dus een veelzijdig besje met vele eigenschappen!

Membrasin: natuurlijke ondersteuning bij droogte

De duindoorn groeit op zand- en rotsbodems van midden China tot aan de kust van Noordwest Europa. Ook op onze eigen Waddeneilanden worden duindoornbessen geteeld. Maar in echt grote aantallen zijn duindoornbessen te vinden in Finland, zo ook de duindoornbessen die gebruikt worden in Membrasin. 1 flesje van 150ml of 1 verpakking met 60 capsules bevat de duindoornbesolie uit 3 kilo zorgvuldig geselecteerde duindoornbessen. Voor Membrasin wordt alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen geselecteerd, waarna door middel van de meest moderne apparatuur de zuivere olie uit de duindoornbessen wordt geperst. Er zijn verschillende middelen met duindoornbesolie te vinden bij je drogist en in de gezondheidswinkels. Denk zo aan crèmes, zalven en zelfs deodorant. Het voedingssupplement Membrasin helpt je van binnenuit. Membrasin duindoornbesolie bevat het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®. Deze duindoornbesolie is een unieke samenstelling van zuivere olie uit het vruchtvlees én de pit van de duindoornbes én is uitvoerig getest.
 
Droge ogen komen zowel bij vrouwen als bij mannen voor. De oranje kleur van wortels, saffraan en bijvoorbeeld eidooiers zijn kenmerkend voor voedingsmiddelen met een positieve invloed op je ogen. Duindoornbessen zijn ook oranje van kleur. Membrasin Eyecare is een voedingssupplement specifiek ontwikkeld om jou te helpen bij droge ogen*. Naast duindoornbesolie bevat het supplement luteïne en zeaxanthine.  

Niets zo vervelend als een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen. Fijn om toch te weten dat Membrasin duindoornbesolie je kan helpen om op een natuurlijke manier ondersteuning te geven bij deze droogte!

 

 

 

*Duindoornbesolie, gezondheidsclaim in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie
**Vitamine A draagt bij tot het instandhouden van normale slijmvliezen

KAG-nr. 161-1220-5353