donderdag, 24 september 2020

Last van een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen?

Advertorial
Heb je wel eens last van een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen? Dan is er goed nieuws voor je! Membrasin duindoornbesolie zit boordevol gezonde stoffen die je huid en slijmvliezen van binnenuit ondersteunen. Maar wat is duindoornbesolie eigenlijk? En hoe werkt het precies?

Vooral in Aziatische landen en Rusland staat de duindoornbes al eeuwen bekend om zijn ondersteunende eigenschappen. Zo bevat de vrucht grote hoeveelheden vitamine C, wat ondersteunt bij griep en verkoudheid. Maar de  duindoornbes is ook één van de weinige vruchten die van nature omega 7 bevat. Omega-vetzuren zijn onder andere goed voor het gezichtsvermogen en de bloeddruk. Duindoornbesolie is bovendien rijk aan antioxidanten. Daarnaast helpt duindoornbesolie de huid, ogen en slijmvliezen gezond te houden. Dit kleine besje is dus een veelzijdig besje met vele gezonde eigenschappen!

De duindoorn groeit op zand- en rotsbodems van midden China tot aan de kust van Noordwest Europa. Ook op onze eigen Waddeneilanden worden duindoornbessen geteeld. Maar in echt grote aantallen zijn duindoornbessen te vinden in Finland, zo ook de duindoornbessen die gebruikt worden in Membrasin. 1 flesje van 150ml bevat de duindoornbesolie uit 3 kilo zorgvuldig geselecteerde duindoornbessen. Voor Membrasin wordt alleen de hoogste kwaliteit duindoornbessen geselecteerd, waarna door middel van de meest moderne apparatuur de zuivere olie uit de duindoornbessen wordt geperst. Er zijn verschillende middelen met duindoornbesolie te vinden bij je drogist en in de gezondheidswinkels. Denk zo aan crèmes, zalven en zelfs deodorant. Het voedingssupplement Membrasin helpt je echter van binnen uit. Membrasin duindoornbesolie bevat als enige het unieke, zuivere en gestandaardiseerde duindoornbesolie-extract SBA24®. Deze duindoornbesolie is een unieke samenstelling van zuivere olie uit het vruchtvlees én de pit van de duindoornbes én is uitvoerig getest.
 
Rode, geïrriteerde ogen, het gevoel alsof er zandkorrels in zitten en zelfs minder goed zien. Het zijn symptomen van droge ogen. De oorzaak? Een verminderde traanproductie of een verminderde kwaliteit van het traanvocht. Droge ogen komen zowel bij vrouwen als bij mannen voor. Zeaxanthine is het stofje dat zorgt voor de oranje kleur van duindoornbessen. Ook wortels, saffraan en bijvoorbeeld eidooiers bevatten zeaxanthine. Zoals iedereen weet, hebben deze voedingsmiddelen een positieve werking op je ogen. Membrasin Eyecare is een voedingssupplement specifiek ontwikkeld om jou te helpen bij droge ogen. Naast duindoornbesolie bevat het supplement luteïne en zeaxanthine.  

Niets zo vervelend als een droge huid, droge ogen of droge slijmvliezen. Fijn om toch te weten dat Membrasin duindoornbesolie je kan helpen om op een natuurlijke manier af te rekenen met deze droogte!