woensdag, 23 september 2020

Opvliegers? Vlieg op!

Promensil Cooling Spray krijgt een 7 van gebruiksters

Advertorial
Opvliegers? Vlieg op! Meer dan 95 procent van de vrouwen in de overgang ervaart de ongemakken van opvliegers. Andere veel genoemde ongemakken zijn nachtelijk transpireren, stemmingswisselingen en gewichtstoename. Recent testten 50 vrouwen in de overgang het nieuwste product tegen opvliegers en nachtelijk zweten; Promensil Cooling Spray. Bij ruim de helft van de vrouwen verminderde de opvliegers direct.

De Promensil Cooling Spray werd gedurende 2 weken getest door 50 vrouwen met overgangsklachten. Ruim de helft geeft aan direct minder opvliegers te ervaren bij het gebruik van Promensil Cooling Spray. Nog eens 53 procent geeft aan dat nachtelijk zweten een stuk is verminderd toen ze de spray gebruikte. Bijna 75 procent van de vrouwen gebruikt de Promensil Cooling Spray één tot vijf keer per dag en dan voornamelijk ’s nachts. Vrouwen sprayen het decolleté en hals/nekgebied het meest.  Driekwart van de deelnemers van de test raadt Promensil Cooling Spray aan en 65 procent is van plan om Promensil Cooling Spray te blijven gebruiken in de toekomst. De vrouwen die last hebben van opvliegers gaven Promensil Cooling Spray een mooie 7. Een cijfer om trots op te zijn.

De kracht van Rode Klaver ontdekt

Naast de nieuwe Cooling Spray vind je in het Promensil assortiment ook voedingssupplementen, allen op basis van rode klaver. Rode klaver helpt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers, nachtelijk zweten en stemmingswisselingen. De kwaliteit van Promensil is internationaal wetenschappelijk onderzocht en de formule is gepatenteerd en gestandaardiseerd op verschillende soorten isoflavonen. Bijkomend voordeel; de Promensil® voedingssupplementen zijn ook goed voor hart en bloedvaten en sterke botten.

De overgang te lijf

70 procent van onze testers geeft aan dat een overgangsproduct zoals Promensil bij de drogist verkrijgbaar zou moeten zijn. Goed nieuws! Promensil vind je in de schappen van Etos, DA & DIO drogisten en diverse gezondheidswinkels. Zowel de Cooling Spray als de supplementen zijn ook online verkrijgbaar.

Het assortiment van Promensil is zorgvuldig ontwikkeld om vrouwen in de overgang bij te staan op een natuurlijke wijze. Wanneer je net in de overgang bent, dan kun je het beste starten met Promensil® Extra Sterk (80 mg isoflavonen, een natuurlijk oestrogeen). Soms kun je bij het gebruik van Promensil Extra Sterk ervaren dat je klachten verergeren, schakel dan terug naar Promensil Original. Voor de momenten dat je directe verlichting zoekt, bijvoorbeeld bij een onverwachte opvlieger, is er Promensil Cooling Spray. De Cooling Spray met natuurlijke ingrediënten zoals rode klaver, pepermunt olie en menthol koelt, hydrateert en kalmeert. De Cooling Spray is klinisch getest om de huidtemperatuur direct te verlagen en de hitte uit de huid te halen.  De Cooling Spray kan makkelijk meegenomen worden bijvoorbeeld in je handtas en vergeet hem ook niet op je nachtkastje te zetten als directe hulp bij nachtelijk transpireren. Promensil Post Menopauze bevat naast 40 mg isoflavonen ook calcium (500 mg), vitamine D3 (12,5 mcg) en helpt hart en bloedvaten gezond te houden na de overgang .

Je bent in de overgang en Promensil helpt je op natuurlijke wijze bij opvliegers, nachtelijk transpireren en stemmingswisselingen. Weten hoe?