dinsdag, 12 november 2019

Afvallen doen we samen

Lekker in je vel met Cambridge Weight Plan

Advertorial
Afvallen is lastig, zeker als je het alleen moet doen. Want onder begeleiding behaal je de beste afslankresultaten en is het ook makkelijker om dat gewicht vast te houden. Jocye weet daar alles van: dankzij de hulp van consulent Lydia bereikte zij haar streefgewicht!

Heb je na de zoveelste mislukte afvalpoging behoefte aan een steuntje in de rug? En aan een dieet dat wél werkt? Dan is afvallen met Cambridge Weight Plan, hét 1 op 1 dieet van Nederland, zeker iets voor jou. Afslanken hoef je met Cambridge namelijk niet alleen te doen, maar doe je samen met je eigen consulent. Je consulent is er tijdens de moeilijke momenten en blijft je op een positieve manier motiveren en stimuleren. Want het is wetenschappelijk bewezen dat je onder begeleiding de beste afslankresultaten haalt en ook beter op gewicht blijft.

Met hulp naar je streefgewicht

Joyce (rechts op de foto) heeft hier ervaring mee. Ze had al vaker een dieet gevolgd, maar viel telkens weer terug in haar oude gewoonten.  Zij voelt zich veel energieker en zit beter in haar vel sinds ze met behulp van consulent Lydia haar streefgewicht bereikte.  Lees haar persoonlijke afslankverhaal hier en bekijk de video.

Het 1 op 1 dieet van Nederland

Waarom het Cambridge Weight Plan werkt? Dankzij de ervaring van de consulenten. Veel consulenten van Cambridge Weight Plan zijn zelf afgevallen met het Stappenplan en weten als geen ander hoe lastig een dieet kan zijn. Ze zijn jouw stok achter de deur. Een consulent luistert, geeft tips, adviezen en zorgt voor 1 op 1 begeleiding en een Stappenplan op maat. Met de coaching van je eigen consulent wordt het voor jou ook mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Van diëten naar eten

In het Stappenplan van Cambridge Weight Plan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Er wordt gewerkt met maaltijdvervangers waaraan stap voor stap productgroepen toegevoegd worden. Ook worden de porties naarmate je aan het einde van het Stappenplan komt groter. Omdat je dit op de juiste manier – en onder de juiste begeleiding – doet, blijf je ook beter op gewicht. Het Cambridge Weight Plan Stappenplan is flexibel en helpt jou op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Maatwerk dus.  Jouw consulent  mixt en matcht speciaal voor jou, want met de combinatie van Cambridge Weight Plan producten en gezonde voeding kun je heerlijke, gevarieerde  dagmenu’s samenstellen.

Maak snel een afspraak met één van de 400 consulenten en wordt snel slanker, energieker en vol zelfvertrouwen. Je betaalt tijdens de 1 op 1 begeleiding alleen voor de Cambridge producten. Zolang je het Stappenplan volgt is de begeleiding van je consulent helemaal gratis.