maandag, 27 juni 2022

Binnenkort een bruiloft en wil je een figuur om door een ringetje te halen?

Afvallen én je gewicht behouden doe je met The 1:1 Diet

Advertorial
Op een gezonde manier afvallen, wat is daarop jouw antwoord? Het antwoord van trouwambtenaar Mariëlle Jongmans, beter bekend als de BABS van het populaire tv programma MAFS, was daarop volmondig: ja! Met Het 1 op 1 Dieet en de begeleiding van haar consulent straalt ze als nooit tevoren en zit ze weer lekker in haar vel. Nu is het jouw beurt!

Lekker eten en gewicht verliezen gaan prima samen, ook al is het soms moeilijker dan het lijkt. Even snel eten bestellen, het niet bij één drankje kunnen houden of toch die hele zak M&M’s leeg eten terwijl je je favoriete serie ‘bingewatcht’. Met The 1:1 Diet lukt het je om op een verantwoorde manier af te vallen én op gewicht te blijven. Zo zie jij er straks op je mooist uit op je bruiloft!

Persoonlijke begeleiding

Bij The 1:1 Diet sta je er niet alleen voor. Je krijgt 1 op 1 begeleiding van jouw eigen, zelf gekozen, consulent. Tijdens het afvallen krijg je ook inzage in jouw leef- en eetgewoontes. Dat is fijn voor later, om op gewicht te blijven. Je consulent is er voor je om je te begeleiden, motiveren en adviseren. Echt iemand om op terug te vallen, want afvallen doen we samen!

Stappenplan

In iedere Stap van Het Stappenplan heb je een duidelijk overzicht van wat je mag eten. We mixen en matchen: gezonde voeding samen met de verantwoorde en smakelijke producten van The 1:1 Diet. Zo maak je dagelijks heerlijke, gevarieerde menu’s. Je krijgt, letterlijk stap voor stap, meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen om dat gewicht er af te krijgen én te houden.

Producten

De lekkere producten van The 1:1 Diet vul je in iedere stap aan met normale voeding. Het assortiment maaltijdproducten bestaat uit meer dan 40 shakes, smoothies, repen, warme maaltijden, ready to drinks, pappen en soepen, waaronder ook producten voor vegetariërs, halal gecertificeerde en lactosevrije varianten. Jouw favoriete product zit er hoe dan ook tussen. Alles is uit voorraad leverbaar! Meer weten over de producten? Kijk op 1op1dieet.nl.

Online begeleiding met The 1:1 Diet

Lukt het jou, om welke reden dan ook, niet om naar de praktijk van je consulent te komen? Of zit jouw favoriete consulent aan de andere kant van het land? Geen probleem! Met The 1:1 Diet is het ook mogelijk om online begeleid te worden. Voor de online begeleiding gebruiken we een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

De voordelen van online begeleiding

•    1 op 1 begeleiding waar jij maar wilt. Je hoeft dus de deur niet uit.
•    Je kunt je producten online bestellen en afrekenen.
•    Je bestelling wordt thuis of op een adres naar keuze afgeleverd.

Snel, veilig en gemakkelijk!

Niet alleen ons dieet is flexibel, de manier van 1 op 1 begeleiding is dat ook. Een dieet op maat, helemaal afgestemd op jouw wensen en doelen! Zeg nu ‘ja’ tegen jezelf en start met Het 1 op 1 Dieet.