Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
vrijdag, 22 september 2017

Boekrecensie: Alles over afvallen

Blijvend kilo’s kwijtraken zonder dieet

De Schijf van Vijf is vernieuwd. Het Voedingscentrum heeft daarom het boek ‘Alles over afvallen’ in een nieuw jasje gestoken. Met de vernieuwde recepten van het Voedingscentrum zet je verantwoorde gerechten op tafel die je helpen naar een gezond gewicht. Wil jij kans maken op dit handige boek vol tips en dagmenu’s? We mogen er vijf weggeven.
Auteur:
Voedingscentrum
Jaar van uitgave:
2016
Prijs:
€ 9,95
ISBN:
9789051770667
Aantal pagina's:
148

Afvallen zonder dieet is de beste manier om blijvend kilo’s kwijt te raken: met deze gedachte stelde het Voedingscentrum dit boek samen. Een nuchtere aanpak die je een praktische handleiding voor een gezonder leven bezorgt. In het boek staan veertig gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn. Daarnaast kun je je kennis over afvallen testen en worden er veel passende tips gegeven. Hoe herken je verleidingen en hoe kun je ze weerstaan?

In Alles over afvallen vind je ook veel persoonlijke ervaringen van mensen die je voorgingen. Een wonderdieet bestaat niet, maar met een gezondere leefstijl bereik je heel veel.

Recepten

Even voorproeven? Deze drie gezonde gerechten kun je vanavond al op tafel zetten.

Wil jij deze gezonde en gemakkelijke gerechten binnenkort in je eigen keuken klaarmaken? Geef dan antwoord op onderstaande vraag en maak kans op een van de vijf exemplaren van Alles over afvallen die we weg mogen geven. De actie loopt tot 20 september 2016.

Alles over afvallen is te koop bij het Voedingscentrum voor €9,95.
 

 

 

Bron(nen):

Reactie toevoegen

2 Comments

Door Helma (niet gecontroleerd) op do, 09/01/2016 - 13:08

Ga lekker wandelen en pak niet voor elke boodschap de auto

Door WNijssen (niet gecontroleerd) op do, 09/01/2016 - 10:03

Heel heel veel water drinken en bewegen