Dé 5 gezondste kookboeken van dit moment

Gezond en slank 2016 in!

Getty Images

Wil jij het nieuwe jaar gezond beginnen? Een paar kilo afvallen of misschien wel tien? Er zijn weer veel nieuwe kookboeken voor een gezonde leefstijl verschenen de afgelopen tijd. Vind jij het lastig om een keuze te maken? Dit zijn onze favorieten:

Getty Images

Jamie's super food voor elke dag

Jamie's super food voor elke dag is het nieuwste kookboek van Jamie Oliver. Gezond eten en je goed voelen wordt een koud kunstje, met recepten voor een healthy en happy leven.

Getty Images

Van XL naar S

Mieke Kosters is zelf 18 kilogram afgevallen met elke dag melkchocolade. Ze gelooft niet in diëten. Waar afvallen volgens haar om draait: matigen, balans vinden, slim combineren en bewust kiezen. Dan ga je bijna vanzelf Van XL naar S.

Getty Images

In perfecte conditie

Tophockeyster Ellen Hoog eet gezond en het liefst biologisch. Balans is haar recept voor een fit en gelukkig leven: gezond eten én af en toe zondigen met een guilty pleasure, efficiënt trainen én bewust ontspannen.

Getty Images

I love health

Blogger Daisy Oppelaar, bekend van het platform I love health, heeft een passie voor gezondheid, sporten en goede voeding. Een healthy life is volgens haar een combinatie van gezond eten, sporten en een stukje mind. Iedereen kan gezond leven en met dit boek wordt dat nog makkelijker.

Getty Images

Frisse start

Goed eten, lekker slapen, bewegen en leuke sociale activiteiten zijn een beloning voor jezelf. Een gezonde levensstijl kan je helpen overeind te blijven in een wereld die soms best overweldigend en druk is. In dit boek staan geen regels of wetten van hoe het precies moet, maar wel veel tips en weetjes om je te informeren.

 

Auteur 
  • Ilona Meernik