dinsdag, 16 juli 2019

Doe mee met het Zomerslank Stappenplan

Met Cambridge Weight Plan slank de zomer in

Advertorial
De dagen worden langer en de temperatuur stijgt: tijd voor de zomer! De kans bestaat dat je nog (wat) wilt afvallen voordat je weer in je zwembroek of bikini moet. Begin daarom op tijd en kies voor de 1 op 1 begeleiding van Cambridge Weight Plan. Dan ga je slank, fit en zelfverzekerd de zomer in!

Heb je na de zoveelste mislukte afvalpoging behoefte aan een steuntje in de rug? En aan een dieet dat wél werkt? Dan is afvallen met Cambridge Weight Plan, hét 1 op 1 dieet van Nederland, zeker iets voor jou. Afslanken hoef je met Cambridge namelijk niet alleen te doen, maar doe je samen met je eigen consulent. Je consulent is er tijdens de moeilijke momenten en blijft je op een positieve manier motiveren en stimuleren. Want het is wetenschappelijk bewezen dat je onder begeleiding de beste afslankresultaten haalt en ook beter op gewicht blijft.

Het 1 op 1 dieet van Nederland

Veel consulenten van Cambridge Weight Plan zijn zelf afgevallen met het Stappenplan en weten als geen ander hoe lastig een dieet kan zijn. Ze zijn jouw stok achter de deur. Een consulent luistert, geeft tips, adviezen en zorgt voor 1 op 1 begeleiding en een Stappenplan op maat. Met de coaching van je eigen consulent wordt het voor jou ook mogelijk om een gezond gewicht en een gezonde leefstijl te vinden en te behouden, ongeacht hoeveel je wilt afvallen.

Van diëten naar eten

In het Stappenplan van Cambridge Weight Plan leer je gaandeweg om de balans te vinden met gevarieerde, gezonde voeding. Groente vormt een belangrijke basis in jouw nieuwe manier van eten. Er wordt gewerkt met maaltijdvervangers waaraan stap voor stap productgroepen toegevoegd worden. Ook worden de porties naarmate je aan het einde van het Stappenplan komt groter. Omdat je dit op de juiste manier – en onder de juiste begeleiding – doet, blijf je ook beter op gewicht.

Maak snel een afspraak met één van de 400 consulenten en begin de zomer slanker, energieker en vol zelfvertrouwen. Je betaalt tijdens de 1 op 1 begeleiding alleen voor de Cambridge producten. Zolang je het Stappenplan volgt is de begeleiding van je consulent helemaal gratis.