Wil jij op een verantwoorde manier afvallen?

Advertorial

The 1:1 Diet helpt je de kilo’s kwijt te raken

25 jaar 1:1 Diet
The 1:1 Diet

Op een gezonde manier afvallen en op gewicht blijven. Al 25 jaar helpt Cambridge Weight Plan Benelux mensen naar een gezond gewicht voor nu en later.

Wat in 1997 begon als het Cambridge 500 Dieet, een afslankprogramma op basis van 500 calorieën per dag, is uitgegroeid tot The 1:1 Diet: een methode waarmee je op een verantwoorde manier kunt afvallen met behulp van heerlijke maaltijdproducten in combinatie met normale voeding. Geen crashdieet, maar werken aan een gezonde leefstijl met blijvend resultaat.

Lekker eten en gewicht verliezen gaan prima samen, ook al is het soms moeilijker dan het lijkt. Even snel eten bestellen, het niet bij één drankje kunnen houden of toch die hele zak M&M’s leeg eten terwijl je je favoriete serie 'bingewatcht'. Met The 1:1 Diet lukt het je om op een verantwoorde manier af te vallen én op gewicht te blijven.

Persoonlijke begeleiding

Bij The 1:1 Diet sta je er niet alleen voor. Samen met je consulent zorg je ervoor dat je jouw overgewicht kwijtraakt. Je kiest voor een consulent die bij je past en altijd extra support, motivatie en tips geeft wanneer je dat nodig hebt. Echt iemand om op terug te vallen. Met keuze uit ruim 350 consulenten is er altijd een consulent bij je in de buurt.

Stappenplan

In iedere Stap van Het Stappenplan heb je een duidelijk overzicht van wat je mag eten. We mixen en matchen: gezonde voeding samen met de verantwoorde en smakelijke producten van The 1:1 Diet. Zo maak je dagelijks heerlijke, gevarieerde menu’s. Je krijgt, letterlijk stap voor stap, meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen om dat gewicht er af te krijgen én te houden.

Producten

De lekkere producten van The 1:1 Diet vul je in iedere stap aan met normale voeding. Het assortiment maaltijdproducten bestaat uit meer dan 40 shakes, smoothies, repen, warme maaltijden, ready to drinks, pappen en soepen, waaronder ook producten voor vegetariërs, halal gecertificeerde en lactosevrije varianten. Jouw favoriete product zit er hoe dan ook tussen. Meer weten over de producten? Kijk op 1op1dieet.nl.

Online begeleiding met The 1:1 Diet

Lukt het je, om welke reden dan ook, niet om naar de praktijk van je consulent te komen? Of zit je favoriete consulent aan de andere kant van het land? Geen probleem! Met The 1:1 Diet is het ook mogelijk om online begeleid te worden. Voor de online begeleiding gebruiken we een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

De voordelen van online begeleiding

• 1 op 1 begeleiding waar jij maar wilt. Je hoeft dus de deur niet uit.
• Je kunt je producten online bestellen en afrekenen.
• Je bestelling wordt thuis of op een adres naar keuze afgeleverd.

Snel, veilig en gemakkelijk!

Niet alleen ons dieet is flexibel, de manier van 1 op 1 begeleiding is dat ook. Een dieet op maat, helemaal afgestemd op jouw wensen en doelen!

 

Button ik wil meer weten
DaButton

 

 

 

 

 

1op1
The 1:1 Diet
Auteur 
  • Commerciële redactie