zaterdag, 29 januari 2022

Wil jij op een verantwoorde manier afvallen?

The 1:1 Diet helpt je de kilo’s kwijt te raken

Advertorial
Wil je jouw extra kilo’s kwijt, maar weet je niet waar je moet beginnen? Er is een methode die jou helpt naar een gezond gewicht.

Gewicht verliezen is moeilijker dan het lijkt. Voor je het weet is je poging alweer ingehaald door een van je valkuilen. Even snel eten bestellen, het niet bij één drankje kunnen houden of toch die hele zak M&M’s leeg eten terwijl je je favoriete serie op Netflix 'bingewatcht'. The 1:1 Diet laat zien dat gezond eten en genieten wél prima samengaan.

Persoonlijke begeleiding

Bij The 1:1 Diet heb je intensief contact met jouw eigen consulent die 1 op 1 begeleiding biedt. Je bent niet alleen aan het afvallen, je krijgt ook inzage in jouw leef- en eetgewoontes. Met jouw consulent sta je er nooit alleen voor en krijg je altijd extra support, motivatie en tips. Echt iemand om op terug te vallen, want afvallen doen we samen!

Stappenplan

Het Stappenplan biedt voor iedere Stap een duidelijk overzicht wat je mag eten. We mixen en matchen: gezonde voeding samen met de verantwoorde en smakelijke producten van The 1:1 Diet helpen jou om heerlijke, gevarieerde dagmenu’s samen te stellen. Stap voor stap, letterlijk, krijg je zo meer inzicht in hoe gezonde voeding je uiteindelijk gaat helpen dat gewicht er definitief af te krijgen én te houden.

Producten

Naast zuivel, groente en fruit maak je gebruik van producten van The 1:1 Diet. Je kunt kiezen uit een groot assortiment shakes, smoothies, repen, warme maaltijden, ready to drinks, pappen en soepen, waaronder ook producten voor vegetariërs, halal gecertificeerde en lactosevrije varianten. Alles is uit voorraad leverbaar! Meer weten over de producten? Kijk op 1op1dieet.nl.

Online begeleiding met The 1:1 Diet

Met The 1:1 Diet is het ook mogelijk om online begeleid te worden. Handig als je, om wat voor reden dan ook, niet naar de praktijk van je consulent kunt of wilt komen. Voor de online begeleiding gebruiken we een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd.

De voordelen van online begeleiding
•    1 op 1 begeleiding waar jij maar wilt. Je hoeft dus de deur niet uit.
•    Je kunt je producten online bestellen en afrekenen.
•    Je bestelling wordt thuis of op een adres naar keuze afgeleverd.

Snel, veilig en gemakkelijk!

Niet alleen ons dieet is flexibel, de manier van 1 op 1 begeleiding is dat ook. Een dieet op maat, helemaal afgestemd op jouw wensen en doelen!