vrijdag, 27 mei 2022

Win 8x een weegschaal van Medisana

Eens in de week wegen, helpt bij afvallen

Een nieuw jaar met goede voornemens. Staat bij jou afvallen op het lijstje? Daar helpen wij je graag bij! We mogen namelijk acht weegschalen van Medisana weggeven. Niet zomaar een weegschaal: het is er een met heel veel opties!

Weegschalen zijn er in vele soorten en maten. Deze BS 444 Connect weegschaal ter waarde van €39,90 meet je gewicht, vetpercentage, vochtgehalte, bot- en spiermassa. En hij berekent ook je BMI. Dit staat voor Body Mass Index en geeft een indicatie of je een gezond gewicht hebt of niet.

Daarnaast maak je via Bluetooth verbinding met je mobiel met de VitaDock+ app voor iOs & Android en VitaDock Online. In de app staan duidelijke grafieken van de metingen binnen een periode. Zo zie je in één oogopslag of je gewicht de afgelopen tijd gedaald of gestegen is. Ook synchroniseert hij met je account op VitaDock Online. De weegschaal herkent automatisch tot acht gebruikers en kan je gegevens ook later synchroniseren als je je smartphone even niet bij de hand hebt. Leuke extra: hij stelt je dagelijkse caloriebehoefte vast. 

Kan jij ook wel wat hulp gebruiken bij het afvallen? Vul het onderstaande formulier in en je maakt kans op één van de acht weegschalen ter waarde van €39,90. Je kunt tot en met zondag 12 februari meedoen. Tip: je vindt het juiste antwoord op Medisana.nl.

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt helaas niet meer meedoen. Hier vind je al onze actuele prijsvragen.