donderdag, 14 november 2019

Win het boek De Snelle 800 van Dr. Michael Mosley

De ultieme gids van de maker van het 5:2 vastendieet

Er is weer een nieuw boek van Michael Mosley, de Britse arts die zes jaar geleden bekend werd met zijn boek over het vastendieet. In 'De Snelle 800' geeft Mosley een nieuw programma om af te slanken, op gewicht te blijven en de gezondheid te verbeteren. Het is een combinatie van een afvaldieet, gecombineerd met periodiek vasten én tijdgebonden eten. We mogen zes exemplaren van het boek weggeven. Doe mee en wie weet ben jij straks een van de gelukkige winnaars.

Zes jaar geleden ontketende Dr. Michael Mosley een ware gezondheidsrevolutie met zijn boek Het vastendieet, waarmee hij velen overtuigde van de enorme impact van periodiek vasten. In De Snelle 800 presenteert hij de nieuwste wetenschappelijke inzichten en een verbeterd en gemakkelijker te volgen programma – inclusief een nieuwe, effectievere aanpak: tijdgebonden eten.

Wie is Michael Mosley?

Michael Mosley is opgeleid tot arts aan het Royal Free Hospital in Londen. Na zijn afstuderen is hij bij de BBC gaan werken als wetenschapsjournalist en uitvoerend producent. Meer recent is hij bekend geworden als tv-presentator. Hij heeft diverse televisieprijzen in de wacht gesleept, waaronder een prijs van de Royal Television Society, en door de British Medical Association is hij uitgeroepen tot medisch journalist van het jaar. Hij is bekend van zijn BBC-documentaires, zoals Het 5:2 vastendieet, Alles over bloed en Hoe word je een zorgeloos mens (uitgezonden door NTR Focus), en van zijn BBC-programma Trust me I am a Doctor.

Maak kans op 6 x de snelle 800

Vul onderstaand formulier volledig in en maak kans op één van de zes boeken die we weg mogen geven.