Winnen: 50 x Het hongerige brein

Win de ultieme afvalbijbel van Dr. Frank

Het hongerige brein
Getty Images

Een drankje op het terras, een ijsje extra en lekkere hapjes van de barbecue... de zomervakantie levert vaak een paar kilo extra op. Daarom verloten we 50 exemplaren van de ultieme afvalbijbel van Dr. Frank: Het hongerige brein. Doe snel mee!

De meeste afvalpogingen falen. Het dieet is te moeilijk, je hebt honger of boekt niet genoeg resultaat. En dat is niet zo gek, want afvallen moet je leren: je moet oefenen, moeilijke momenten overwinnen en de juiste strategie kennen. Afvallen doe je namelijk met je hoofd.

Afslankklassieker Het hongerige brein is geen dieet, maar jouw persoonlijke afvalcoach. De schrijver, Dr. Frank van Berkum (1956), is internist en deskundige op het gebied van voeding, overgewicht en diëten. Zijn bestseller Gezond slank met Dr. Frank was het bestverkochte Nederlandse boek van 2010. Ook dit boek staat al jaren op de lijst van best verkochte afvalboeken. De slimme trucs, effectieve strategieën en zalige recepten van Dr. Frank maken afvallen lekker en leuk, zodat overtollige kilo's nu eens en voor altijd verdwijnen.

Kansje wagen?

We geven 50 exemplaren van Het hongerige brein weg. Wil jij kans maken op zo'n boek? Laat dan hieronder je gegevens achter. Meedoen kan tot 21 september 2023. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Webform
Adresgegevens
 Ik ga akkoord met de actievoorwaarden en de privacyvoorwaarden
Auteur 
  • Franca van Dalen