woensdag, 21 oktober 2020

Vaak dringend plassen?

Bional Granufink Prosta: voor plasproblemen bij mannen

Advertorial
Op oudere leeftijd – boven de vijftig jaar - kan de prostaat groter worden en dat kan het plassen beïnvloeden. Als je 's nachts vaker moet plassen kan dit invloed hebben op je nachtrust.

Alle mannen hebben een prostaat. Dit walnootvormige orgaan ligt rond het begin van de plasbuis. Deze klier is verantwoordelijk voor de productie van zaadvocht, een belangrijk onderdeel van sperma.

Je prostaat kan gaan groeien

De prostaat is al bij geboorte aanwezig maar is dan nog erg klein. Tijdens de puberteit groeit deze klier onder invloed van het mannelijk geslachtshormoon testosteron tot de volwassen grootte, ongeveer 15 millimeter groot.  Vanaf je 25-e groeit de prostaat beetje bij beetje verder, soms zelfs tot zo’n 100 millimeter. Je prostaat kan zelfs groot als een citroen worden, dat is een heel normaal, natuurlijk verschijnsel.

Prostaat kan plasbuis ‘dichtknijpen’

Omdat de prostaat om de plasbuis heen ligt, kan hij bij het groter worden deze buis iets 'dichtknijpen'. Dit kan het plassen beïnvloeden, maar dat hoeft niet.
Bional Granufink Prosta  is een traditioneel kruidengeneesmiddel met pompoenpitten, pompoenpitolie en zaagpalmextract.  Het is speciaal ontwikkeld voor de behandeling van plasproblemen bij mannen:

Minder vaak plassen

Doorgaans wordt aangenomen dat als je meer dan acht keer op een dag plast, er sprake is van te vaak plassen. Mensen die overmatig vaak plassen kunnen hierdoor belemmerd worden en durven niet zo makkelijk eropuit te gaan zonder te weten of er een toilet in de buurt is. Probeer Bional Granufink minimaal 4 tot 6 weken om minder vaak te plassen. Probeer Bional Granufink Prosta minimaal 4 to 6 weken aaneengesloten weken om minder vaak te plassen. Zo voorzie je je lichaam van actieve ingrediënten die de klachten verminderen. Nadien is langdurig gebruik mogelijk. Voor vrouwen is er Granufink Femina.

’s Nachts minder vaak plassen

’s Nachts plassen is een ongemak waar veel mensen last van hebben. Je nachtrust wordt erdoor verstoord en je slaapritme gaat eronder lijden waardoor je overdag minder uitgerust bent. Probeer Bional Granufink minimaal 4 tot 6 weken om ’s nachts minder vaak te plassen en te blijven genieten van een ongestoorde nachtrust.

Minder nadruppelen

Nadruppelen is een vorm van urineverlies die voorkomt bij mannen. Probeer Bional Granufink minimaal 4 tot 6 weken om nadruppelen te verminderen.

Voor een normale urinestraal

Bij een zwakke urinestraal merk je dat de kracht van je straal tijdens het plassen verminderd is. Dit betekent dat je als man minder ver kan plassen. Probeer Bional Granufink minimaal 4 tot 6 weken voor een normale urinestraal.

Beter uitplassen

Urineretentie is het onvermogen om je blaas leeg te kunnen plassen. Je kunt nog wel plassen, maar de blaas wordt niet meer volledig leeg geplast. Probeer Bional Granufink minimaal 4 tot 6 weken om beter uit te plassen.

Minder aandrang tot plassen

Naar het toilet gaan is eigenlijk zo’n vanzelfsprekendheid, dat je er niet over na zou hoeven denken. Wat als je zo vaak aandrang voelt om te moeten plassen dat je er in je dagelijkse leven door wordt belemmerd? Probeer Bional Granufink minimaal 4 tot 6 weken om aandrang te verminderen. Lees hier meer over abnormale aandrang.

* Bional Granufink is een traditioneel kruidengeneesmiddel. De indicatie is uitsluitend gebaseerd op langdurige gebruikservaring en niet op klinisch bewijs. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij kinderen en jongeren onder de 18 jaar. Indien je klachten binnen 7 dagen erger worden of na 4 weken niet minder zijn geworden, neem dan contact op met je huisarts. KOAG-KAGnr. 24-1016-1613.