Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 17 augustus 2017

Zo pak je rugpijn aan!

Advertorial
Rugpijn is één van de meest voorkomende soorten pijn. Rugpijn is storend bij dagelijkse activiteiten, waardoor normale bezigheden moeilijker worden. De precieze oorzaak van deze rugpijn wordt vaak niet gevonden, maar de symptomen kunnen worden verlicht.

Rugpijn kan ontstaan door overbelasting van de rug of door een verkeerde beweging. Deze pijn kan chronisch of acuut zijn. Hoe intens deze pijn is hangt af van hoe je er mee omgaat.  Rugpijn kan actief worden aangepakt om deze hinder te verminderen.

Tips die je kunt gebruiken in je dagelijkse leven om rugpijn aan te pakken!

  • Goede nachtrust! Een goede nachtrust voorkomt ergere pijn. En slaap je op je buik? Dit kan rugklachten geven. Probeer op je rug of zij te slapen.
  • Sporten. Door regelmatig te bewegen worden je spieren soepeler en sterker, en zal de bloedsomloop verbeteren. Hierdoor loop je minder kans op blessures, zoals rugpijn.
  • Een goede werkplek. Probeer altijd je voeten plat op de grond te zetten en zet je scherm op de juiste hoogte. Hierdoor hoef je niet je nek te buigen.

Rugpijn is erg vervelend en kan je dagelijkse activiteiten moeilijker maken. Wil je de rugpijn verlichten dan kunnen Voltaren K en Voltaren Warmtepleister een uitkomst  bieden.

Voltaren® K tabletten

VerVoltaren Klichten langdurig en snel de pijn

De kleine Voltaren® K tabletten zijn gemakkelijk in te nemen. Voltaren K remt de ontsteking en is pijnstillend. Met een maximale dosering van 6 tabletten per dag* kunt u zowel overdag als s ’nachts de pijn controleren.

Voltaren® Warmtepleister**

Geeft 10 uur pijnverlichtende warmte

Voltaren WarmtepleisterDe dunne Voltaren® Warmtepleister  helpt u snel weer actief te zijn. De pleister zorgt gedurende 10 uur voor binnendringende warmte, waardoor vastzittende, pijnlijke spieren losgemaakt worden. Bovendien verbetert het de bloedcirculatie waardoor de pijn verlicht wordt. De pleister kan direct op de huid aangebracht worden ter hoogte van de spier- of rugpijn.

Kijk voor meer informatie op www.voltaren.nl

 

Bewegen blijft een plezier!

 

 

Voltaren Warmtepleister is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing. Novartis Consumer Health BV. P3NL150926. KOAG/KAG 112-0615-0944.
Voltaren K (diclofenackalium) is een geneesmiddel. Lees voor gebruik de bijsluiter. Niet gebruiken bij een hart- of hersenbloedvataandoening, maag- of darmzweer, maagdarmbloedingen of andere bloedingen, nierinsufficiëntie of in combinatie met antistollingsmiddelen of tijdens het derde trimester van de zwangerschap. Novartis Consumer Health BV. P3NL150926. KOAG/KAG 112-0615-0944.