Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 19 januari 2017

7 x een spannende impuls voor je seksleven

20 procent korting op de love en passion box van Christine Le Duc

Advertorial
Wil jij je liefdesleven verrijken of een boost geven? Zou jij graag nieuwe en spannende manieren willen ontdekken om elkaar te verleiden? Wil jij je partner eens extra verwennen? Dan is deze 'love en passion box', samengesteld door Christine le Duc, echt iets voor jou. In deze stijlvolle giftset zitten maar liefst zeven 'impulsen' van hoge kwaliteit, die jou gaan ondersteunen in een volgende en misschien wel nieuwe stap in je liefdesleven. Je bestelt hem met de kortingscode nu extra voordelig.

Bij Christine le Duc vind je een uitgebreid assortiment om jouw relatie spannender te maken, je partner of jezelf extra te verwennen en je fantasieën werkelijkheid te laten worden. Denk aan verleidelijke lingeriesetjes, zeer vrouwelijke mode (tot maat XXXL), spannende speeltjes en wellnessproducten. Daarnaast vind je er uiteraard drogisterij-artikelen als condooms, en glijmiddelen. Ontdek samen, experimenteer samen en maak samen plezier!

Love en passion box

De 'love en passion box' is een stijlvol, origineel en bijzonder (december)cadeau! Succes gegarandeerd! Samen ontdekken, samen experimenteren en samen veel plezier hebben als je elkaar lief hebt, zijn belangrijk om de relatie goed te houden. Deze luxe giftset omvat maar liefst zeven producten die bijdragen aan verdieping, verrijking en plezier in je relatie. Met kortingscode GEZOND bestel je extra voordelig op cristineleduc.nl, want je krijgt 20 procent korting op het hele assortiment!

Wat zit er in de love en passion box?

1. Verrassende lipstick

Ideaal voor wie nooit eerder love toys heeft gebruikt.

Perfect voor hen die willen experimenteren met extra (tril)kracht.

Gemakkelijk mee te nemen en heel discreet

Klein van vorm maar groots in prestaties.

2. Een kietelveertje

Dit accessoire verlengt en intensiveert jullie voorspel.

Kietel je partner en ontdek zijn meest gevoelige plekjes.

 

3. Het massagekaarsje

Masseren met een extraatje. Met de massagekaars van Shunga speel je veilig met vuur.

Spanning in je relatie blazen, kan met de Shunga Erotic art producten; speciaal ontwikkeld om de intimiteit tussen koppels te versterken en om vrijpartijen sensueler en gevarieerder te maken. "Making love is an art."

 

4. Zijden blinddoek of handboei

Veel van ons hebben de fantasie om zich te laten 'overmeesteren' door hun partner.

Het draait hierbij om het loslaten van controle en je laten verrassen door je partner. Controle die de partner van jou krijgt, is het ultieme voorbeeld van vertrouwen.

Deze zijden blinddoek is zacht van materiaal maar zeer spannend in gebruik.

 

5. Siliconen glijmiddel

Voor meer comfort, glijden en plezier.

Dit glijmiddel is zelfs te gebruiken als massagemiddel.

 

6. De deurhanger

Gelieve niet te storen, dit koppel is liefdevol met elkaar aan het spelen.

 

 

7. Opbergtasje Rianne S

Maak van je tasje een surprisetasje: met dit opbergtasje berg je alles weer netjes op.

Vervang de inhoud regelmatig, zo hou je het spannend en houd je jullie fantasie levend.

Bestel de love en passion box nu met actiecode GEZOND met 20 procent korting!