maandag, 15 augustus 2022

Win 10x een verwenpakket

Safe Enjoy Together Giftbox

Als je gezond wilt blijven, is gevarieerd eten belangrijk, net als voldoende bewegen en goed slapen. Maar wist je dat je met seks ook aan je gezondheid kunt werken? Wij mogen nu tien keer een verwenpakket weggeven. Zeker met het oog op Valentijnsdag een fijne prijs.

Bij de Condoomfabriek vind je allerlei intieme producten om jezelf en elkaar te verwennen. GezondheidsNet mag nu tien keer de Safe Enjoy Together Giftbox verloten; een set met drie erotische producten waar je samen met je partner van kunt genieten.

De Safe Giftbox bevat de Safe Sensation, Vibraring en een flesje siliconen glijmiddel - ideaal voor een lang glijvermogen of een heerlijke massage. De Safe Sensation is een speeltje voor zowel hem als haar. Hij kan het onderste gedeelte gebruiken als een cockring terwijl zij tijdens het vrijen gestimuleerd wordt door het bovenste gedeelte. De Safe Vibraring is de voorloper van de Sensation. De ring kan om de penis gedragen worden zodat hij het extra lang kan volhouden terwijl zij bevredigd wordt door de noppen en trillingen van het speeltje.

Op Condoomfabriek.nl bestel je anoniem, snel en goedkoop condooms en andere erotische producten. De webwinkel biedt een breed assortiment condooms, maar voorziet ook in glijmiddel, zelftesten, speeltjes, stimulerende producten en massageolie. In korte tijd is Condoomfabriek.nl uitgegroeid tot één van de grootste websites van Nederland als het gaat om de online verkoop van voorbehoedsmiddelen.

Deze actie is verlopen. Je kunt helaas niet meer meedoen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Een overzicht van de lopende prijsvragen vind je hier.