Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
maandag, 21 augustus 2017

Sepp Mortelmans

Sepp Mortelmans is een podotherapeut voor RondOm Podotherapeuten. Hij heeft zijn opleiding gevolgd in België en werkt sinds 2011 in Nederland. Hij beantwoordt de voetvragen van onze bezoekers graag.

Wil jij een vraag stellen aan Sepp? Stuur dan een mailtje! Als jouw vraag ook voor anderen interessant is, zal Sepp deze beantwoorden en publiceren we de vraag mét antwoord op de site.

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooraanstaande Podotherapeuten. Veel podotherapeuten hebben een eigen specialisatie onder andere op het gebied van diabetes, reuma, sport en echografie. Daarnaast werken er ook podotherapeuten die tevens bewegingswetenschapper zijn.  Het team werkt met elkaar samen om de hoogst haalbare kwaliteit van zorg te kunnen leveren.

Binnen de praktijk van RondOm Podotherapeuten is Sepp een specialist op het gebied van echografie en voetklachten ten gevolge van reuma. Je kunt hem vragen stellen over podotherapie in het algemeen en zijn vakgebied in het bijzonder.

Praktijk / kliniek

RondOm Podotherapeuten bestaat uit een groot team van enthousiaste en vooraanstaande Podotherapeuten. Het centrum onderscheidt zich als een open, dynamische organisatie die zich op tal van gebieden manifesteert. Niet alleen inhoudelijk door zich intensief met vernieuwingen binnen het eigen vakgebied bezig te houden, maar ook door op beleid – en bestuurlijk niveau binnen de vakgroep een voortrekkersrol te spelen. De podotherapeuten binnen het centrum nemen deel aan wetenschappelijk onderzoek en zijn bestuurlijk actief in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten.

Ga met spoedeisende vragen altijd naar je huisarts, daarvoor zijn de experts niet de aangewezen persoon. Ze stellen ook geen diagnoses. De overige voorwaarden vind je hier.

Expertise
Podotherapeut