Een goed bed is heel belangrijk

Advertorial

Ouder stel springt op bed
Getty Images

Een actieve dag is nodig om 's nachts moe en voldaan naar bed te gaan en een goede nachtrust te hebben. Die goede nachtrust is dan weer een voorwaarde voor een actieve dag. Maar helaas is goed slapen niet voor iedereen even vanzelfsprekend.

Zit je veel overdag, duurt het lang voordat je in slaap valt of heb je het vaak warm 's nachts (nachtzweten)? Dit zijn allerlei factoren die iets zeggen over de slaapconditie. Belangrijke signalen van je lichaam die je niet zomaar mag negeren.

Aldenhuijsen Slaapsystemen houdt rekening met de juiste ondersteuning, het comfort, mobiliteit en het klimaat in bed en de in en uitstap hoogte. Kortom, Aldenhuijsen kijkt naar alles wat belangrijk is bij het samenstellen van een bed. Zij geven advies op maat, hebben een breed aanbod in bedden al dan niet voorzien van slimme opties en geven persoonlijk contact vanaf de eerste kennismaking.

Vast slaapritueel

Het is fijn om voor de nacht een vast slaapritueel te hebben. Zo weet het lichaam dat het daarna gaat ontspannen. De meeste mensen verblijven gemiddeld 8 uur per dag in bed. Dat is een lange tijd waarin het belangrijk is dat het lichaam goed wordt ondersteund. Kies daarom nooit zomaar voor een slaapoplossing, maar laat je adviseren. Er spelen veel factoren mee bij het bepalen van het ideale bed, zodat je optimaal van je nachtrust kunt genieten. Een uitgebreid gesprek met een slaapspecialist is een belangrijk onderdeel in het maken van de juiste keuze en zo zie je geen belangrijke factoren over het hoofd.

De Aldenhuijsen slaapspecialisten komen dan ook graag bij mensen thuis. Zo kunnen zij het huidige bed en slaapkamer bekijken om mee te nemen in het advies.

Welk type bed

Het type bed kiezen kan knap lastig zijn. Kies je voor een hoogwaardige boxspring waarmee je elke dag het vakantiegevoel in huis haalt of luchtig ogende ledikant die toch optimaal ondersteunt? Houd je van minimalistisch of weelderig vormgegeven? Ga je graag voor een bed dat je hele leven lang met je meegroeit? Denk dan eens aan premium boxsprings, deze modulair opgebouwde bedden worden aangepast op je persoonlijke voorkeuren van het moment, met slimme opties. Welke leeftijd je ook hebt en wat voor slaper je ook bent.

Direct advies op maat?

Is je huidige slaapsituatie aan verbetering toe? De medewerkers van Aldenhuijsen delen hun kennis over de perfecte slaapomgeving graag. Laat één van de ervaren slaapspecialisten je gerust adviseren. In alle rust, want ze nemen de tijd. Een goed advies begint met het in kaart brengen van de slaapsituatie. Voor nu én later. Bel: 0800 400 10 10 of vraag hier gratis het inspiratiemagazine aan.

 

Auteur 
  • Commerciële redactie