dinsdag, 16 juli 2019

Unieke gewrichtenkuur: alles in één product

Advertorial
Je zoekt een product voor de gewrichten, maar er zijn zoveel verschillende ingrediënten verkrijgbaar… Wat zou écht werken? Je ziet een heel schap gevuld met producten die gericht zijn op 'gewrichten' en 'bewegen'. En je ziet de prijzen: van poeders voor enkele euro’s tot kostbare kwaliteitsproducten.

Jij kiest voor Synofit Premium, omdat dit het product is waar iedereen het over heeft. Ongeveer 70 procent van de gebruikers is tevreden binnen 80 dagen!
Synofit Premium is een uniek product omdat het zowel een topkwaliteit vloeibare Groenlipmossel (GLMax®) als goed opneembare Bio-Curcumine (Bio-CM100®) bevat. Verder bevat het Zwarte bes (Ribes nigrum)-blad. Synofit Premium Vloeibaar (de drank) bevat daarnaast nog Boswellia (Boswellia serrata). Zwarte bes-blad, Curcumine en Boswellia zijn goed voor de gewrichtsfunctie. Daarmee combineert Synofit Premium alle ingrediënten in één product.

De capsules van Synofit

Naast Synofit Premium Vloeibaar (verkrijgbaar in een fles van 400 ml of 200 ml) zijn er ook Synofit Premium Capsules verkrijgbaar. Deze capsules zijn langer houdbaar en eenvoudiger mee te nemen met vakanties en uitstapjes. De Synofit Premium Capsules zijn ook geschikt voor de opbouwkuur. Synofit Premium Capsules zijn verkrijgbaar per 120 of 60 stuks.

Zo werkt het

Je begint altijd met een opbouwkuur van 40 tot 80 dagen. Dat zijn dus maximaal twee verpakkingen met 400 ml Synofit Premium Vloeibaar of 120 Synofit Premium Capsules. Binnen deze 80 dagen wordt helemaal duidelijk of Synofit Premium iets voor jou is of niet. Ongeveer 70% van de gebruikers is dan overtuigd en stapt over op de onderhoudsdosering. Deze bestaat uit een lagere dosering dan de opbouwkuur. Uiteindelijk kunnen veel gebruikers het onderhouden met nog maar 1 capsule per dag. Dat kost dan nog maar 88 cent per dag. Voor een tevredenheidsproduct van topkwaliteit is dat een goede investering!

Wat maakt de GLMax® Groenlipmossel in Synofit uniek?

Synofit Premium is het enige product dat 100% pure Groenlipmossel (GLMax®) in een vloeibare, gestabiliseerde vorm bevat. Dit betreft dus géén extract of poeder, maar de gehele Groenlipmossel!

Er zijn veel verschillende producten met Groenlipmossel te koop. Dit is waarom de Groenlipmossel van Synofit (GLMax®) jóuw eerste keus zou moeten zijn:

✔ De verwerking gebeurt vrijwel direct na de teelt, zodat je een zo vers mogelijk product ontvangt.
✔ Er wordt in het proces geen verhitting gebruikt, zodat de ingrediënten intact blijven.
✔ Er worden bij de Groenlipmossel geen nutteloze toevoegingen of vulstoffen (zoals verdikkingsmiddelen) gebruikt, en de Groenlipmossel wordt niet verwerkt tot een concentraat of poeder – het enige wat je in de formulering van Synofit aan Groenlipmossel vindt is 100% originele Groenlipmossel – en niets anders!

Andere kwaliteitskenmerken

Verder maakt Synofit Premium gebruik van een speciale Bio-Curcumine (Bio-CM100®) die extra goed door het maag-darmkanaal kan worden opgenomen. Er wordt géén polysorbaat of zwarte peper gebruikt, omdat die toevoegingen voor de darmen niet zo prettig zijn. Ook worden er geen suikers of glucosestroop toegevoegd, en er wordt alleen biologisch Zwarte bes-blad gebruikt. Door de vloeibare vorm is de werking efficiënt: het is bewezen dat ingrediënten uit vloeistoffen beter in het lichaam worden opgenomen dan voedingsstoffen uit poeders of droge pillen. Tenslotte worden alle producten van Synofit geproduceerd in een FSSC22000 gecertificeerde fabriek. Synofit is verkrijgbaar bij meer dan 800 betere gezondheidswinkels, drogisterijen en apotheken en heeft inmiddels meer dan 10.000 tevreden gebruikers.