maandag, 18 oktober 2021

Top 10 geschenken voor sportfanaten

De leukste cadeautjes voor sportievelingen

Zoek je nog een cadeautje voor in de schoen of onder de boom voor een sportliefhebber? Of sport jij graag en wil je jezelf verwennen met een nieuwe 'gadget'? We hebben tien ideeën voor je verzameld.
schoenlampje

Lichtgevende schoenclip

Deze lichtgevende clip klem je aan de achterkant van je (sport)schoen. Het LED-lampje zorgt voor ervoor dat je goed zichtbaar bent in het donker. Hij is geschikt voor allerlei buitenactiviteiten, zoals wandelen, hardlopen, fietsen en paardrijden.

garmin

Garmin Forerunner 15

Tijdens het hardlopen legt de Garmin Forerunner 15 alle belangrijke gegevens vast, zoals tijd, afstand en tempo. Daarnaast kan dit sporthorloge de hele dag tellen hoeveel stappen je zet en hoeveel calorieën je verbrandt. Zo kun je je vooruitgang bijhouden en zien of je je doelen bereikt.

Heuptasje

Waar laat je je sleutels en telefoon als je gaat hardlopen of wandelen? Stop ze in dit flexibele heuptasje. Je draagt het tasje als een riem, strak om je lichaam, zodat er niets rammelt of in de weg zit.

yogamat

Yogamat Tree of Life

Door zijn afmetingen, antislip-oppervlak en de dikte van 3 millimeter is deze mat ideaal voor yogaoefeningen. Maar je kunt er natuurlijk ook comfortabel je buikspieren op trainen. Hij is duurzaam en trendy bedrukt met de Tree of Life in de frisse kleur groen.

Hoepel met oefen-dvd

Dé fitnesstrend is nu toch wel hoepelen. De hoela hoep van Gymstick heeft lekker zacht foam en extra gewicht in de binnenkant. Op de bijgevoegde dvd staan oefeningen voor een goede work-out.

Sporttas

Een berg natte sportkleren en vieze schoenen na de training? Stop ze in deze opvallende, ruime sporttas van Nike. In deze tas kun je natte en droge spullen gescheiden houden en ook aan een special schoenenvak is gedacht.

In-ear oordopjes

Kenmerkend voor deze oordopjes zijn de oorclips. Hierdoor blijven ze goed op hun plek zitten tijdens het sporten. Het haakje zit comfortabel, past op elk oor en gaat niet irriteren waardoor je al snel niet meer merkt dat je ze in hebt.

Sportband voor iPhone

Wil je bereikbaar blijven tijdens het lopen of lekker naar muziek luisteren? In deze armband neem je je iPhone veilig mee. Door de doorzichtige plastic voorkant kun je je telefoon prima bedienen zonder deze eruit te hoeven halen.

Fitbit Zip

De Fitbit Zip is een klein apparaatje dat je in je zak of aan je riem draagt. Hij telt je stappen wanneer je loopt en registreert je calorieverbruik en gelopen afstand. Synchroniseer hem met je smartphone of computer om je prestaties te bekijken.

Handschoenen met Touchscreen Tip

Lekker hardlopen, voetballen of buitensporten doe je met deze handschoenen. Door de handige touchscreentip en antislip aan de binnenkant, kun je gewoon je smartphone blijven bedienen en houd je warme handen.

 

Trefwoorden: