woensdag, 10 augustus 2022

Win 5x de Fitgirlcode Guide mét waterfles

In acht weken klaar voor een fitte zomer

Wil jij jezelf klaarstomen voor een fitte, slanke zomer? Dat kan met het acht weken-programma van Fitgirlcode. We mogen vijf keer hun Guide weggeven, met daarbij een handige waterfles. Doe dus snel mee aan deze prijsvraag.

#FITGIRLCODE is een online community die vrouwen inspireert en motiveert om de fitste versie van zichzelf te worden. De mensen achter deze site stemden samen met experts een guide (handboek) samen: een ringband-boek met daarin alle handvatten om op een makkelijke manier te beginnen met een gezondere leefstijl en deze vol te houden.

Wat vind je in deze quide?

Je vindt in dit boekwerk acht weken lang schema's met recepten en workouts, boodschappenlijstjes en mindfulnessoefeningen. Om precies te zijn:

  • acht weken lang workoutschema’s
  • acht weken lang mealplans met wekelijkse boodschappenlijstjes
  • acht weken lang mindfulnessbegeleiding
  • elke week gratis mindfulness audio-oefeningen
  • meer dan 80 makkelijke en gezonde recepten
  • Je persoonlijke Happiness Journal om je progress te tracken.
  • En als extraatje krijg je er ook nog een handige, BPA-vrije waterfles met een inhoud van 1 liter ter waarde van € 16,95 bij!

Ook een vega-versie

Eet je geen vlees en vis? Geen probleem. Omdat er veel vraag was naar een vegetarische versie is die er ook. Ben je een van de winnaars dan mag je kiezen tussen de 'gewone' guide of de versie die geheel vegetarisch is.

Wil jij dit handige handboek winnen? Vul voor maandag 3 juli het onderstaande formulier in en je maakt kans op één van de vijf pakketjes, bestaand uit een guide en een waterfles.

De #FITGIRLCODE Guide kun hier voor € 39,95 bestellen, de waterfles kost € 16,95.

Deze prijsvraag is afgelopen, je kunt niet meer meedoen. De winnaars krijgen persoonlijk bericht.