maandag, 8 augustus 2022

Win 5x een maand personal training bij fit20

Plus het aansluitende boek Oergezond!

Geen tijd is een van de meest gehoorde excuses om niet te sporten. Fit20 belooft een betere conditie, een strak figuur, sterkere spieren en meer energie met slechts 20 minuten sporten per week. Dat klinkt goed, niet waar? En het wordt nog beter. We mogen namelijk vijf keer een maand personal training en het boek Oergezond! weggeven.

Fit20 is een innovatieve en unieke fitnessmethode. In de meeste sportscholen moet je je meerdere dagen per week in het zweet werken voor effect, maar dit geldt niet bij fit20. Hier train je namelijk maar 20 minuten per week. ‘Kort maar krachtig’ in plaats van ‘meer is beter’. Daarbij transpireer je tijdens de work-out niet of nauwelijks omdat je in een ruimte van 17 graden Celsius traint. Omkleden is daarom niet nodig.

Een personal trainer vormt jouw ‘stok achter de deur’. Je traint bij fit20 op afspraak zodat de training makkelijk een vast onderdeel van jouw week wordt. De resultaten van fit20 zijn merk- en meetbaar, mede dankzij een iPad applicatie waarin de voortgang wordt bijgehouden. Binnen drie maanden voelen de meeste sporters zich sterker, fitter en energieker.

Oergezond

Bij fit20 wordt gewerkt met een eigen boek Oergezond!. Dit boek staat stil bij het feit dat de moderne leefstijl wel heel erg verschilt met die van onze voorouders en dat kan voor problemen zorgen. Door inzicht en kleine veranderingen kunnen we die voorkomen.

Oergezond! laat zien hoe je dit op een prettige en haalbare manier kunt doen. Je ontdekt welke gewoonte je moet veranderen: in het boek vind je namelijk voedings- en gezondheidsadviezen. Zo is in de zon zitten heel gezond is en is plezier beleven geen luxe maar noodzaak.

Heb je nog geen voorstelling kunnen maken hoe je zonder zweten toch fit kan worden? Redacteur David probeerde de fitnessmethode uit en beschreef zijn ervaringen in dit artikel.

Fit20 is een innovatieve en unieke fitnessmethode. Er zijn momenteel 70 fit20 studios actief in Nederland. De studio's zijn schoon, fris en er wordt met aandacht getraind. Een solotraining is beschikbaar vanaf € 89,90 per maand. Voor een locatie bij jou in de buurt, meer informatie en het aanvragen van een proefsessie ga je naar www.fit20.nl.

Deze prijsvraag is afgelopen. Prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht. Een overzicht van de lopende prijsvragen vind je hier.