Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
donderdag, 27 april 2017

Veel mensen last van maag en darmen

Effectieve oplossing

Advertorial
Meer dan de helft van de Nederlanders heeft weleens last van maag- en darmklachten. Uit recent onderzoek blijkt dat veel van de klachten in combinatie voorkomen. Bijvoorbeeld misselijkheid in combinatie met een opgeblazen gevoel én maag- en darmkrampen*.

Nederlanders die naar een oplossing zoeken, veranderen vaak de leefstijl en/of het eetpatroon. Opvallend is dat slechts een klein gedeelte van de respondenten met maag- en darmklachten naar de drogist is geweest voor een middel om de klachten op te lossen*. Terwijl er bij apotheek en drogist een vrij verkrijgbaar en natuurlijk geneesmiddel is dat een effectieve oplossing biedt bij een combinatie van maag- en darmklachten: Iberogast.

Effectief, natuurlijk geneesmiddel

IberogastIberogast is een uniek, natuurlijk geneesmiddel op basis van negen medicinale kruidenextracten. Zowel de individuele planten als de wederzijds versterkende combinatie zorgen voor de geneeskrachtige werking van Iberogast. Iberogast werkt effectief bij een combinatie van maag- en darmklachten zoals krampen, misselijkheid, maagpijn en maagzuur. Ook kan het helpen een vol gevoel te verminderen.

Iberogast is geregistreerd als geneesmiddel. Aan deze registratie liggen wetenschappelijke studies ten grondslag. Ook prettig om te weten is dat Iberogast, bij gebruik volgens de bijsluiter, zelden bijwerkingen kent en er geen interacties met andere geneesmiddelen gerapporteerd zijn. Niet voor niets is Iberogast in Duitsland één van de meest verkochte en geliefde producten bij maag- en darmklachten.**

Maag en darmklachten op natuurlijke wijze onder controle: Probeer nu gerust Iberogast!

In Nederland is Iberogast zonder recept verkrijgbaar bij apotheek en drogist. Het gebruik is simpel: twintig druppels oplossen in water of vruchtensap en driemaal daags innemen. Iberogast is verkrijgbaar vanaf € 8,90 (consumentenadviesprijs).

Iberogast. Doeltreffend geneesmiddel bij maag- en darmklachten.

Meer informatie: iberogast.nl.

Lees voor gebruik de bijsluiter. Koag nr.: 80-0914-1275

Bron:
*Multiscope panelteam, april 2014, n=1008:
52,5% van de Nederlanders heeft in de afgelopen 6 maanden last gehad van maag- en darmklachten. 17% gebruikt OTC-geneesmiddelen.
**IMS scanning-data OTC market Germany January 2014, PTA-Imagery-Preis „Sympathischstes Produkt 2008

Bron(nen):

  • Bayer