maandag, 18 oktober 2021

Boekrecensie: Wake Up! en kom uit de sleur

52 anti-sleurideeën voor meer plezier in je leven

Leef jij op de automatische piloot? Stop ermee met het boek Wake Up! van Chris Baréz-Brown.
Auteur:
Chris Baréz-Brown
Jaar van uitgave:
2017
Prijs:
€ 15,00
ISBN:
9789021564418
Aantal pagina's:
304

Probeer bijvoorbeeld eens te leven van vijf euro per dag of drink vier dagen geen koffie. Het klinkt misschien weinig aanlokkelijk, maar je zult versteld staan van de resultaten. Het boek biedt 52 praktische en grappige tips om meer grip te krijgen op je leven. Zit jij in de sleur en ben je nieuwsgierig geworden naar dit boek? Doe dan snel mee aan de prijsvraag en maak kans op een van de vijf exemplaren die we weg mogen geven.

Het grootste deel van ons leven doen we dingen op de automatische piloot. De dagen gaan in een waas voorbij omdat ons onderbewuste aan het stuur zit. Maar dat hoeft niet!

De ideeën in 'Wake up!' bieden je de mogelijkheid om gewoontes te doorbreken, meer aandacht te hebben voor de mooie dingen om je heen en meer van het leven te genieten. Verspreid bijvoorbeeld een aanstekelijke glimlach, schrijf een lied of zet die televisie eens een week uit. Of: maak tijdens je dagelijkse wandeling naar de supermarkt een flinke omweg en dwaal lekker rond, gewoon omdat het kan.

Dit boek bevat een serie simpele en grappige ideeën en activiteiten die speciaal bedacht zijn om je los te maken van deze routines. Experimenten die je verbeelding prikkelen en je zintuigen weer op scherp zullen zetten.

Chris Baréz-Brown helpt organisaties en individuen om het beste uit hun werknemers en zichzelf te halen. Hij werkte onder andere voor nike, coca-cola, unilever, google en facebook. Meer informatie over hem kun je vinden op zijn website: www.barez-brown.com.