Gezondheidsnet.nl maakt gebruik van cookies: functioneel, om instellingen en voorkeuren te onthouden, voor beter en eenvoudiger navigeren en inloggen; analytisch, om bezoeken bij te houden en te bestuderen; voor commerciële doeleinden, om bij te houden hoe vaak bepaalde advertenties zijn getoond en geklikt; voor targeting doeleinden, om advertenties op uw interesses te kunnen aanpassen en zodat andere sites ook gerichte advertenties kunnen tonen. Door hiernaast op akkoord te klikken, of door gebruik te blijven maken van deze website gaat u hiermee akkoord. Lees voor meer informatie ons Cookiebeleid.

Akkoord
zaterdag, 19 augustus 2017

Doe mee met de 7 dagen Digitale detox challenge

Verslaafd aan je telefoon? Elke dag een oefening voor meer rust

Zodra je wakker wordt, grijp je naar je telefoon. En voor je gaat slapen, is het blauwe licht van dat schermpje het laatste wat je bekijkt. Herkenbaar? Doe dan mee met onze 7 dagen Digitale detox challenge. Elke dag krijg je een opdracht die ervoor zorgt dat je minder vaak je telefoon pakt en juist meer rust in je hoofd krijgt. Meld je snel aan als je deze uitdaging aandurft!

Een smartphone is vaak hartstikke handig. Je bent bereikbaar, kunt even iets opzoeken op internet, snel een berichtje sturen, op de hoogte blijven van nieuws en via social media volgen wat anderen zoal uitspoken. Maar zo'n telefoon brengt ook onrust in je leven. Al die informatie, gezoem en gebliep: het leidt behoorlijk af. En hoe blijf je ontspannen als je tig whatsapp-groepen 'moet' volgen? En de berichtjes maar binnenstromen? Als je 's avonds nog op je telefoon kijkt, kan dat bovendien leiden tot een slechte nachtrust.

Doe mee

Minder stress, beter slapen en meer rust in je hoofd. Wie kan dat niet gebruiken? Daarom bedachten we de 7 dagen Digitale detox challenge. Je ontvangt van 13 tot en met 19 februari 2017 elke ochtend een mailtje met een opdracht. Uiteraard krijg je ook tips waarmee je die opdracht tot een goed einde zult brengen.

Infographic

Download de infographic en vink elke dag af als je de opdracht volbracht hebt.

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor de dagelijkse mailtjes, maar je kunt natuurlijk wel de infographic printen en 'op eigen houtje' zeven dagen prikken en de challenge doen.

Reactie toevoegen

2 Comments

Door Jolanda Niemant... op vr, 02/24/2017 - 14:32

Je kunt je niet meer aanmelden voor de dagelijkse mailtjes, maar je kunt eventueel wel de infographic printen en zelf aan de slag gaan met de opdrachten.

Hartelijke groeten,
Redactie Gezondheidsnet

Door Mar (niet gecontroleerd) op di, 02/14/2017 - 14:50

Kan ik nu nog instromen? Zo ja, waar meld kan ik me aanmelden?